Zeer duidelijke en begrijpelijke website,goed omschreven, voldoende informatie
Een prachtige kamer, heel ruim, 2 bedden, overvloedig lekker ontbijt, vriendelijk personeel, top
Alleen nu had ik wat uit de krant gelezen en wel 3 dagen Heerenveen met 2 nachten en ontbijt plus 2 x dinner voor 59,- maar nu krijg ik de reservering en staat er 69,- dit is natuurlijk ook niet veel maar het klopt niet het is toch 20,- meer voor 2 personen nu had ik graag van effe weg een reactie hoe dit kan en dat dit even recht gezet wordt met een rekening die wel klopt.
Beste Jeannette, Bedankt voor uw beoordeling. Dit arrangement had een vanafprijs van € 59,- p.p. Deze prijs geldt bij aankomst op zondag, maandag en dinsdag. De overige dagen is dit arrangement € 69,- dus de prijs is wel correct. Mocht u het willen omboeken naar een andere dag, dan kan dat uiteraard geheel kosteloos. Met vriendelijke groet, Team Zoweg.nl Martijn
Mijn eerste boeking geannuleerd en tweede boeking kon ik heel gemakkelijk plaatsen.
Door een probleem met mijn computer was ik de reservering kwijt. Binnen 5 minuten stond deze opnieuw in de e-mailbox. Ook de wijziging in een eerdere reservering werd heel snel verzorgd
Geen problemen bij het boeken van een hotel. De site is duidelijk zodat je snel weet waar je aan toe bent.
Vlotte afhandeling en alles klopt
Prima geboekt
Geen problemen gehad en al een paar keer geboekt via zoweg
Medewerker zocht met mij naar andere mogelijkheden. Belde, zoals beloofd, terug. Heel fijn!
Tot nu toe altijd goed
Gemakkelijk via Zoweg te boeken
Heb eerder bij Zoweg geboekt naar volle tevredenheid
Gaat prima.
Ik ben tevreden.... ik had gevraagd of wij een kamer met een bad konden krijgen.... om dat wij dat thuis niet hebben. De volgende dag werd ik gebeld om te zeggen dat er bij dit arrangement geen kamers met bad zijn.... ik kon het wel upgraden.... maar dat koste mij 2p euro per nacht...en omdat wij 4 nachten blijven.... zou ik 80 euro bij moeten betalen.... dat vond ik een beetje te veel..... Ga er dan liever voor eten in het Hotel.... Maar vond het wel netjes dat ze mij daar over belden... Mvg S Huizinga
zie boven
Correcte prijsafspraak en duidelijke omschrijving van het door ons gewenste hotel en datum.
kort maar efficient gesprek
Nieuw voor mij, maar alles verliep naar verwachting.
Met weinig moeite iets te boeken.
Efficient
Dankzij "Zoweg" hebben wij een mooie plek gevonden om 5 dagen door te brengen in een ontluikende natuur. Zo kunnen wij als "stadjes" het voorjaar verwelkomen in een prachtige omgeving. Als je zelf hierachter aan moet, kost veel tijd en die kunnen we nu anders besteden dat te moeten zoeken. Bedankt hiervoor!
Prima en duidelijk
positieve informatie