Filter

abc

snel een boeking kunnen maken

snel een boeking kunnen maken

• Communicatie

Een weekendje weg voor een scherpe prijs

Ik heb al een paar maal een mooi weekend geboekt via zoweg.nl En iedere keer is het ons prima bevallen. Toen ik een keer een vraagje had, heeft de klantenservice mij prima geholpen. Aanrader!

Prima werk

Vraag aan hotel netjes opgelost.

UItstekend

Onze eerste boeking via Zoweg. Alles is makkelijk en eenvoudig. Gaan op de 21e januari naar Wolfheze voor 3 nachten. Zal ons goed bevallen denken wij.

Goede prijs

Snelle boeking. Prijs kwaliteit verhouding kan ik nog niet zeggen we gaan in April

Voordelig

Leuke aanbiedingen weekendje weg

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Leuke locaties, goede prijs-kwaliteitssverhouding, prima service!

Meerdere ervaringen (boekingen) gedaan bij Zoweg.nl. Altijd goed gecommuniceerd, alerte klantenservice. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en op aparte locaties.

• Communicatie

Geen ingewikkelde stappen om tot reservering te komen !

prima snel verlopen

• Communicatie

Alles makkelijk te ontdekken en te boeken

• Communicatie

goede wijn behoeft geen krans

ja,hoor ik ben tevreden!!

Leuk

Vindt het leuk om op deze manier er een paar dagen tussenuit te gaan. Zoweg.nl heeft hier altijd leuke aanbiedingen voor.

Tevreden.

Tevreden met de vele aanbiedingen.

voordelig en goeeed!

leuke en voordelige tussendoortjes

Altijd blij Met Prijsvrij

Een goed vakantie op een redelijk prijs vriendelijk hotels , makkelijk te boeken en Ben je niet zo computer vriendelijk altijd eimand Met geduld dat zal u helpen

Snelle en vriendelijke afhandeling

Ik zou het de volgende keer weer bij jullie doen.

Reservering perfect

Was duidelijk en makkelijk te reserveren.

GOED!

Wat mij echter wel is opgevallen is het parkeren. Er wordt in het boekingsformulier gesproken over parkeerkosten per dag E 4.50. Mits plaats. Het betreft hier dus hun eigen NIET afgesloten parkeerplaats. Precies tegenover het hotel kan je GRATIS parkeren, dus ook niet afgesloten c.q. beveiligd. Dit scheelt u E 9.00 per boeking. FF opletten dus!!!!!!!!!!!

Tot op heden goed.

Een kort en duidelijk telefoongesprek.

Duid elijk

Komt overeen met wat beloofd is

Goed en duidelijk.

Korte en duidelijke informatie, over dat gene waar het omgaat en wat je wil weten. Dus goed.

• Communicatie

Goede hotels, in vaak mooie omgeving.

Scherpe aanbiedingen in onverwacht goede hotels op mooie plekjes in Nederland. Wij zijn aangenaam verrast en hebben ons volgende uitstapje al weer geboekt via Zoweg. Echte aanrader voor mensen met een kleine beurs maar ook voor mensen die kwaliteit gewend zijn. Gewoon doen.

Goede website

Prima en overzichtelijke website, wij boeken regelmatig hier.

• Communicatie

Geen all-in prijs, maar wel flexibel.

20 euro reserveringskosten verhogen de prijs dusdanig dat ik de aankondiging toch wel misleidend vind. Volgens mij is het verplicht om de all-in prijs weer te geven. Wijzigen van de (door mij verkeerd gekozen) data was echter geen enkel probleem. Snelle reactie, heel fijn.

• Communicatie

Heel eenvoudig om te kiezen

Wilde een paar dagen weg met welness voor een leuke prijs, heel veel keus op de site en eenvoudig te boeken, aanrader!

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL