Filter

Super service, ik had een optie geboekt voor een terras bij ons hotel. Dit had ik 2x geboekt omdat ik dacht dat het per nacht was. Kreeg een keurig mailtje dat dat niet nodig was en kreeg keurig een aangepaste rekening met het bedrag in mindereing gebracht. Vond ik zo super netjes!!!

goed geregeld

alles duidelijk met goede prijs kwaliteit verhouding

• Communicatie

Goed voor een heel redelijke prijs.

Hebben al meer een keer met zoweg.nl geboekt en waren zeer tevreden.

• Communicatie

Keurige en snelle afhandeling.

Snel en correct geboekt.

Zie omschrijving

Altijd goed, annuleren gaat ook makkelijk en snel.

Tevreden

HEEL GOEIE SIDE MET LEUKE AANBIEDING GA ZO DOOR

Super goed

Goed overzicht en fijn om pas bij het hotel te betalen

• Communicatie

Super snelle en mooie aanbiedingen

Meermaals via Zoweg.nl geboekt en zeer tevreden. Betaalbaar en in mooie gebieden. Ga door. Groet Jac

• Communicatie

Erg goed, alle informatie en het boeken gaat prima zonder problemen.

Alles ging erg makkelijk, het zoeken ging allemaal via de computer uitstekend ook het boeken gaat snel en je krijgt een prima bevestiging van je keuze die je hebt gemaakt. Wij hebben al eerder via jullie iets besproken/geboekt.

Begrip

Hele goedkope krant aktie komt goed uit. Moeten naar een feest in Drente. Gaan nu 1e dag naar Busslo (late incheck) en ze begrepen bij Wipselberg onze vraag. Alvast doorgeven aan dr sauna

• Communicatie

Enorm goed aanbod, flexibel, snel een heerlijk ongecompliceerd.

We hebben onze oorspronkelijke boeking moeten annuleren en hebben opnieuw iets anders geboekt. Dat ging snel en zonder problemen.

Ik ben zeer tevreden, omdat uw medewerker zeer klantvriendelijk is geweest

Ik ben zeer tevreden, omdat uw medewerker zeer klantvriendelijk is geweest

• Communicatie

Heel erge duidelijke site en prima service

Ik had een verkeerd weekend gepland smaller werdzonder problemen geannuleerd en ik kon een nieuw weekend inplannen. Duidelijk, flexibel en klantvriendelijk. Top!

Super leuke betaalbare nachten

Ik zocht een paar nachten Duitsland met kerst via normale wegen.... veel te duur allemaal. Totdat ik in een oude krant een ZOWEG advertentie zag staan, .... Ik zag het als mijn laatste kans, wat bleek? Keuze te over en wat een fijne hotels, steden en prijs keuze!!! Voortaan kijk ik eerst op ZOWEG.

snelle en makkelijke reservering

snel en makkelijk te reserveren, was zo geregeld en in ons geval scheelt het bijna 130 euro en dan hebben we nu wel ontbijt erbij, dus scheelt nog meer geld

Voordelig weg!

Diverse keren via zoweg weg geweest altijd goed bevallen.

Gastvrij

Aardige ontvangst ..ik vroeg om 2 een persoonsbedden...en die waren er!! Nette kamer Tandenborstel vergeten...wordt nagestuurd

Fijn verblijf goede prijs

We hebben een weekend doorgebracht in Hotel Wildthout in Ommen. Prijs kwaliteit uitstekend. Heerlijk rustig gelegen en met zeer vriendelijke personeelsleden. Maar van het restaurant zijn we helemaal ondersteboven, zo goed!

• Communicatie

Anuleren kan zonder problemen ,maar ook als een kamer niet bevald kun je het melden en kijken ze wat ze voor je kunnen doen .

goede behandeling

boeken ging snel en gemakkelijk. Hotel was goed en zoals beschreven was. Nu alleen nog even afwachten of de inwisseling van onze vvv bonnen correct verloopt.

• Communicatie

Ik heb voor het eerste keer bij jullie geboekt, ik denk dat zal goed komen. Wij zijn nog niet bij de accomodatie geweest, dus even wachten fir een hoog of laag beoordel.

• Communicatie N.v.t.

Snel, volledig, accuraat en goeie prijs!

Eigenlijk alles wat ik in 1 korte zin heb beschreven. Vond t een heel prettige manier van kijken, lezen en reserveren;)!

• Communicatie

Gemoedelijke locatie met fijne fietsgelegenheid in de omgeving.

We zaten in de nieuwe vleugel en waren tevreden met de kamer! Kamers worden elke dag keurig verzorgd! Het avondeten is buffet en elke dag was er een andere samenstelling! Lekker gegeten en genoten. Een aanrader

Helemaal prima

Wat moet ik nou opschrijven als het gewoon goed is?

Tot nog toe goed.

Kan nog geen ervaring noemen.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL