Filter

Duidelijk

• Communicatie

Na een reservering zou ik nog teruggebeld worden en dat is niet gebeurd. Gelukkig is alles goed gekomen en ik aanvaard de excuses. Zeer vriendelijk ben ik te woord gestaan en de boekingen zijn prima verlopen

• Communicatie

Mooi prijsje en heel snel geboekt

Door een familie uitje en het mooie weer heb ik heel snel een hotel geboekt in Duiven. Dit was zo gepiept! Goede aanbieding! Aantrekkelijke omgeving!

Vriendelijke receptie geweldig ontbijt

Receptie was uiterst brhulpzaam en het ontbijt in La Place prima en uitgebreid

Prima.

Er was iets fout gegaan, waarschijnlijk mijn fout, keurig rechtgezet door vriendelijke dame,

Alles is overzichtelijk

Maak al jaren gebruik van Zoweg en nooit problemen.

• Communicatie

Boeken gaat heel gemakkelijk!

Al vaker voor een vriendengroep geboekt via Zoweg. Tot op heden geen enkele negatieve ervaring, Dus top.

Perfecte duidelijke website.

Binnen 5 minuten door mij , digibeet , hotel geregeld. 👍

• Communicatie

Ben nog niet weggeweest. Volgende week pas.

NB tegenvaller zijn wel de bijkomende kosten: 20 euro voor een hotelreservering vind ik vrij grof.

• Communicatie

Prima prijs kealiteit verhouding!

Fijn verblijf kunnen boeken.

• Communicatie

Een heerlijke plek voor een korte vakantie

We hebben 3 fijne dagen gehad in dit hotel. Vriendelijke medewerkers, lekker en goed eten. Ontbijtbuffet was heel goed en werd steeds aangevuld. Prima bedden en ruime kamer. Zelfs een fietsenstalling met vloerbedekking. Dit hotel is zeker een aanrader.

• Communicatie

Kan niet beter: snel en gemakkelijk

Zie bovenstaande zin

• Communicatie

Er is een fout ontstaan bij mijn boeking, ipv augustus heb ik waarschijnlijk september ingevuld.

Deze boeking kon niet doorgaan. Ik wilde nl. op maandag 19 augustus vertrekken. Die week had ik nog vakantie. Op zondag 18 augustus ontdekte ik dat er op de reservering september stond ipv augustus. Op 19 augustus 's morgens gebeld met het team van Zoweg en zij hebben opties geboden om alsnog op 19 augustus weg te kunnen gaan. De boeking voor 16 september is kosteloos geannuleerd.

• Prijs N.v.t.

Goed afgewerkt

Jammer van de extra bijkomende kosten die niet vermeld worden. twee maal 10 euro reserveringskosten en 10 euro handlingkosten bij het hotel.

Goede site

Telefonisch werd ik op een goede manier te woord gestaan. Afspraken werden goed nagekomen.

• Communicatie

prima, snel en goedkoop geregeld!!

keurig geregeld, snel bevestiging en een goed hotel

Goed verzorgd

Mensen die wij aan de telefoon kregen waren vriendelijk en behulpzaam.

geen problemen

• Communicatie N.v.t.

Geweldig!

Omdat wij met onze familie gaan, 6 volwassenen, 2 kinderen en een baby, heb ik via e-mail een aanvraag gedaan omdat het via de website niet mogelijk was. Snel een antwoord terug gekregen en toen ook gelijk de boeking gemaakt. Wij hebben er zin in.

Prima site, makkelijk boeken

Nvt

Telefoons goed geholpen gewldig

prima en snel

makkelijk zoeken,goede aanbiedingen

• Communicatie

Vlot en correct.Geen kleine lettertjes.Goede opvolging

• Communicatie

Als ik via Zoweg.NL ga, is het altijd goed verzorgd. De accommodatie is netjes , niet super de luxe, maar dat weet je bij voorbaat.

• Communicatie

Snel antwoord via de computer

Alleen contact gehad via de computer

• Communicatie N.v.t.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.