Heeft een totaal van 141 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment94%
Snelle leveringen en duidelijke communicatie werden herhaaldelijk geprezen. Het personeel werd vriendelijk en behulpzaam genoemd met professionele afhandeling. Retouren en vragen werden vlot behandeld en de verpakking voldeed. De algehele ervaring was positief.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 16 reviews
We zijn al jaren te vreden wanneer we daar aankopen doen.
Webshop goed overzichtelijk.
Productomschrijving helemaal compleet op website.
Duidelijk aangegeven dat het product als bouwpakket wordt geleverd.
I. v. m. vakantie medewerkers, duidelijk overleg over leveringsmoment en evt. ophalen van het product.
We zijn zeer te vreden over de dienstverlening, SUPER.
Een fantastisch team, deskundig en behulpzaam
17 August 2026
Joop
Toldijk
Snel correct en klantgericht
Mijn bestelling was niet voorradig, snel en duidelijk hierover geïnformeerd. Was snel weer op voorraad, bericht ontvangen en opgehaald. Vriendelijk ontvangst.
13 June 2026
Schuurman
Varsseveld
Vriendelijke mensen en goede service
Aangezien ik zelf niet naar de winkel kon komen, zijn er foto's genomen en naar mij toegestuurd voor de kleuren van de tuinkussens.
Levering was zeer snel.
24 May 2026
Léonie
Ruurlo
25 April 2026
GEG Meijer
Heerenveen
Korte communicatie lijnen en snelle levering.
Super goede ervaring! Mijn adres was niet juist ingevuld bij de bestelling, Ik heb ‘s avonds een mail gestuurd, die heel snel werd beantwoord. Het adres is aangepast en één dag later heb ik mijn bestelling al ontvangen.
16 April 2026
Marjan
Beinsdorp
Goede klantenservice
Het bedrijf werkt met DHL en DHL maakte er een potje van. Hierover een mail gestuurd naar Goossens. Die reageerde dezelfde dag nog heel begripvol en doortastend. Het pakketje uiteindelijk in goede orde ontvangen.
3 April 2026
E
Berkel-Enschot
fijne webshop
Snelle service en heel vriendelijk en meegaand
29 March 2026
Mevr J Maas
Voorburg
Prima ervaring met bestellen van kleding
Een paar truien besteld. Dat verliep allemaal prima. De website werkt naar behoren, het ziet er alleen minder chique uit dan websites van 'collega' verkopers. Maar goed, uitstraling is niet onbelangrijk, dus misschien toch iets om eens naar te kijken. Ook fijn dat je niet verplicht wordt een account aan te maken, je kunt als gast een bestelling plaatsen. En de bestelling werd vlot geleverd. Omdat dit mijn eerste ervaring met deze winkel is nog geen 100% score, maar ik ben zeker positief.
3 January 2026
Alex
Noord-Holland
Prima.
Mooi vest en snel geleverd, aan goede prijs.
12 December 2025
Jo Brouwers
Papenhoven
what you see is what you get.
Correcte berichtgeving op het moment dat een besteld artikel niet meer leverbaar is . Afwikkeling binnen een dag.
12 December 2025
sjaak vaes
Maasbracnt
Mijn ervaring met Goossensatomatic is positief.
Product komt overeen met aangebodene.
Goede bereikbaarheid, vriendelijk en correct te woord gestaan Door omstandigheden gevraagd om extra service. Toegezegd en nagekomen. Cijfer 10
30 November 2025
Wim
Almelo
Vriendelijk en hekel goede service.
Ik heb voor het eerst online een jas besteld. Ik heb daar vaak een jas in de winkel gekocht en nu dus via de webshop. Is prima gegaan. Je wordt op de hoogte gehouden qua verzending en is prima verpakt aangekomen. Zeer tevreden!!
27 November 2025
Rina Baars
Dieren
Super klantvriendelijk!
Ik had een tuinbankje gekocht was niet goed in elkaar paste. Dit is zo ontzettend vriendelijk, meedenkend en goed opgelost! Ik geniet nu van mijn leuke bankje en ben heel blij dat ik Goossens heb gekozen voor deze aankoop. Service is onverslaanbaar!
5 September 2025
Wendy de Geus
Driebergen
Mijn spijkerbroeken waren weer terug gestuurd
Ivm fout huisnr.
Maar leuk contact via mail
Ze hebben een nieuwe zending gedaan.
Nu inmiddels de broeken binnen.
En hun de retour zending ontvangen
Alles weer opgelost
4 September 2025
Fam l de jong
Burgum
Bezorger was zo vriendelijk om het pakket binnen neer te zetten
2 September 2025
Marjo Vellekoop
De Lier
super
alles super und superschnell
1 September 2025
Steffi Giesen
Germany
snel, klantvriendelijk en dus goed service
Ik had een korte broek besteld van merk Lifeline, best moeilijk te krijgen, maar ik vond hem bij GoossenAtomica. Donderdagavond besteld en zaterdag binnen.
Jammer, net een maat te klein maar er werd snel op mail (zaterdag!) gereageerd en een grotere maat opgestuurd.
Vandaag, dinsdag ontvangen.
Nette snelle service, prima zaak, kan ik van harte aanbevelen.
24 June 2025
remco etten
Wolfheze
correcte afhandeling, goed bereikbaar
3 June 2025
huub belderbos
Breda
goede kwaliteit
fijn contact gehad met klantenservice , die mij echt goed heeft geholpen . mooie kwaliteit
28 April 2025
Anneke
Enkhuizen
Hele snelle levering
Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt en gratis levering. Heel tevreden klant.
28 March 2025
wendy
Castricum
Prima en snel.
Ben zeer tevreden met m'n aankoop.
Wordt snel geleverd en past prima.
22 March 2025
JP vd Brink
Arnhem
Goede service, snelle levering
…
5 February 2025
Marjolein sanberg
Voorhout
Klantenservice is goed geregeld!
Had online een broek besteld, maar was net te laat.
Keurig alternatieve mogelijkheden aangeboden gekregen.
Uiteindelijk gekozen voor restitutie, stond de volgende dag al op de rekening.
Dus tevreden klant zonder echte transactie.
31 January 2025
Alex van den Berg
Aduard
Super service
Snel contact en goede service
28 November 2024
Brouwers
‘s-Hertogenbosch
Goeie service
Goeie service, snelle bezorging en retour geregeld. Geld meteen op rekening geretourneerd.Top!
20 November 2024
Jacquelien