Vloerkleed hoog polig pilo beige

Kleed mooi op tijd ontvangen . De kwaliteit vind ik niet zo goed. Het is hoogpolig maar de draden van het kleed zijn in een soort karton gestoken. Het ziet er dik uit maar als je er op loopt boel je de vloer. Erg jammer want het staat mooi.

Super blij met vloerkleed

Het zou 3 weken duren voor levering maar we hadden het binnen 3 dagen. We hebben de tapijt met organische vorm beige en ben er heel blij mee staat super gaaf.

Correct

Heel tevreden, mooi tapijt! Snel geleverd, na 1 week

Tevreden met het kleed en de levering

Tevreden met het kleed en de levering.

Welke levering?

Ik moet mijn ervaring geven, maar heb mijn product nog niet gekregen. Normaal gezien zou mijn tapijt na 1 dag aankomen, maar ik kreeg plots een melding dat we niet thuis waren bij de levering. Onzin! We waren wel degelijk thuis. Online stond er dat als we niet thuis waren, er een kaartje in de bus zou steken waarmee we een nieuwe afspraak voor levering konden maken. Geen kaartje. Online heb ik het ook geprobeerd, maar onze postcode was blijkbaar niet geldig! Wij wonen in Mechelen en onze postcode is 2800, niet meteen een ongeldige postcode. Ik heb twee keer geprobeerd contact op te nemen, maar kreeg eerder een vraag voor een review dan hulp. Vandaar deze review. Nog even ter verduidelijking: we hebben al wel betaald voor ons tapijt, maar nog steeds niets gekregen.

Mooi vloerkleed bezorging communicatie slecht

Er werd bezorgd tussen 10 en 15 uur,kreeg om half 12 mail dat ik niet thuis was wat ik wel was,hoorde achteraf dat ze helemaal niet geweest waren,zelf vrije dag voor gepakt ,vervolgens moest ik hiervoor de dag erna weer thuis blijven en ben die dag 4 uur bezig geweest met mail contact

Geweldig mooi vloerkleed. En enorm zacht van structuur. Heel erg blij mee.

Maat is ook perfect (160-230) voor bij mijn hoekbank van 275-214 Erg blij mee!

prachtig kleed , snelle bezorging , mooie kleur.

prima webshop.

Mooi buitenkleed en snelle levering!

Alles verliep zoals gepland.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooi kleed, fijn materiaal. Voldoet helemaal aan de verwachting en ook nog eens supersnel geleverd.

op tijd geleverd. wij hadden al een kleed gekocht bij de vloerkleden loods en wilde een grotere

goede kwaliteit / prijsverhoudeing

Precies volgens verwachting

Op zoek naar een ander vloerkleed zijn we uitgekomen bij Vloerkledenloods. Veel keus. Voor ons een rond kleed met Perzisch motief. De combinatie groot rond en bovengenoemd motief is moeilijk te vinden. Vloerkledenloods heeft het. Het bestellen gaat heel duidelijk en makkelijk. Er zijn verschillende betaalopties. De bezorging van het kleed was al op de volgende dag! De dikte van het kleed is minder dan van een echt Perzisch tapijt, maar is goed. Voor een echt Perzisch tapijt betaal je dan ook de hoofdprijs. Het kleed is gezien de prijs zeker een aanrader. Patroon en kleur zijn prachtig. Voor ons is Vloerkledenloods een aanrader.

Top kleed

Prachtig kleed, goede prijs. Goed verpakt

Perfect product en goede service!

Aanrader!

Supersnel...prachtig mooi kleed

Besteld , supersnelle service...kleed was snel binnen. Een hele mooie zachte kleur groen. We zijn er heel blij mee.

Supersnelle levering!

Mijn vloerkleed werd erg snel bezorgd en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Heel erg blij mee!

Heerlijk zacht

Prachtig kleed gekocht, grootste maat (290x340). Ivoorkleurig en hoogpolig, super zacht! Zeer tevreden, werd snel geleverd.

Erg positief

Ik ben zeer tevreden over mijn vloerkleden loods

Positief

Alhoewel ik heel lang heb moeten wachten op mijn jute vloerkleed is deze uiteindelijk naar volle tevredenheid geleverd. Erg blij mee. Wat een mooie uitstraling heeft deze in mijn woonkamer. Top. Ook wil ik de medewerkers van Vloerkledenloods bedanken voor de uitleg die ik een aantal keren kreeg over de lange levertijd.

Mooie kleden en optijd geleverd en uitstekende service

Prachtige vloerkleed

Zou het iedereen aanraden

Binnen 1 dag geleverd, ziet er goed uit.

Mooi kleed

Mooi kleed en snel geleverd, voldoet aan de verwachting.

Mooi vloerkleed ontvangen!!

Snel leveren..