Klantvriendelijk

Zowel telefonisch als per app zeer prettig en vriendelijk contact.

Top bedrijf

Rond vloerkleed gekocht viel voor ons te klein uit zonder problemen snel een retourbon ontvangen van een vriendelijke medewerker. Ipv via leen bakker nu direct bij ze besteld

Warmte, rust en kwaliteit in één kleed

Ons wollen vloerkleed Palermo Bruin Gemeleerd van Eva Interior die we bij Vloerkledenloods aangeschaft hebben, is precies wat we zochten. Het ligt bij ons onder de piano en doet daar twee dingen uitzonderlijk goed: het verbetert merkbaar de akoestiek en het brengt direct warmte en rust in de ruimte. Het kleed voelt heerlijk zacht aan, is comfortabel warm en straalt pure kwaliteit uit. De gemêleerde bruine tint is stijlvol en tijdloos en past moeiteloos in het interieur. Je voelt en ziet dat dit een duurzaam, goed gemaakt wollen kleed is waar je jarenlang plezier van hebt. Een absolute aanrader voor wie sfeer en functionaliteit wil combineren.

Geweldig!

Super snelle levering en een heel mooi vloerkleed.

Hele mooie vloerbedekking, precies zoals verwacht. Topkwaliteit, echt een aanrader!

Kleed prima, mooi. Pakketdienst niet

Track and trace gaf verkeerde info. Kleed stond als geleverd, maar werd een week later pas geleverd.

Alles werd netjes op tijd geleverd. En het tapijt beantwoord aan alle verwachtingen. Top!

Alles werd op tijd geleverd. En het tapijt beantwoord aan alle verwachtingen. Top !

Goed aanbod en zeer goede service

Er is een goede keuze aan vloerkleden beschikbaar en ook grotere maten kunnen besteld worden. De levering duurt dan wel lang, gezien de grote maten niet op voorraad zijn, maar er wordt heel goed over gecommuniceerd. Ook de levering ging super met een goede planning. Het vloerkleed is precies wat we besteld hebben en we zijn er erg blij mee.

Warme kleuren

Warme kleuren zoals op foto’s. Was bang dat de beige tint grijs zou zijn zoals in een andere review werd aangegeven. Is gelukkig niet zo, kleed van 190 past mooi onder onze tweezitter. 1 stuk van het kleed, dat als laatste was opgerold krult ernorm. Bij ons ligt het achter de bank dus hebben wij er geen last van. Mocht het zichtbaar zijn dan dien je er gewicht op te zetten om te ontkrullen. Synthetische kleed en dat voel je. Maar prijs kwaliteit verhouding is prima. Blij mee.

snel en betrouwbaar

zo een snelle levering en precies wat we voor ogen hadden. Dank voor een goede service.

Waardeloze bezorging!!!

Informatievoorziening, communicatie over bezorging is waardeloos, niemand te bereiken tijdvak van 8 uur s ochtends tot 22 uur s avonds. Uiteindelijk komen ze NIET, later toen ik een review ging plaatsen hierover kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die het zo vergaat.Kleed bleek ergens anders bezorgd. SAVED BY INCOMPETENCE

Mooie keuze en service

Goede keuze in vloerkleden, fijn geholpen op de locatie.

Supersnel geleverd en prima kleden.

Voldoet aan verwachting en is heel fijn snel geleverd!

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product voor herhaling vatbaar

Tevrede met mijn bestelling

Mooi kleed, geleverd zoals aangegeven stond.

Goed contact snelle levering mooie vloerkleden

Ruime keuze en snelle levering

Mooi en ruim assortiment met een snelle levering.

Weken wachten op je bestelling

Zou hier nooit meer bestellen!

Goed geregeld

Alles is prima gegaan en het kleed was in de aanbieding

Mooi kleed maar bobbelde

Daarom terug gestuurd, ze kwamen het snel weer ophalen.

De bezorging is top. De afwerking van het kleed is niet voldoende. En het is zeer dun

Kwaliteit verhouding prijs vind ik niet overeen komen

nog niets mogen ontvangen

nog niets mogen ontvangen. elke dag krijg ik van packs een track en trace, maar geen levering. vloerkledenloods heeft nog weinig moeite gedaan dit op te lossen

Prachtig kleed

Wij zijn dol op ons nieuwe vloerkleed! Mooie kleuren en stevig materiaal. Blij met onze aankoop!

Snelle verzending

Super snelle verzending en het vloerkleed is lekker zacht. Helemaal top dus!

Mooi tapijt

Goede kwaliteit en snelle levering!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden