Geweldig bedrijf

Ik heb een fantastisch vloerkleed ontvangen. Ik had problemen met de bezorger masr na 1 telefoontje naar vloerkledenloods was dat supersnel opgelost.

Het mocht wel wat vlotter

In de showroom stonden we beide keren vrij lang te wachten tot er personeel (terug)kwam. Verder vriendelijke jongens.

Prima geholpen bij bezoek aan de zaak tijdens ons dagje Leeuwarden

Goed geadviseerd, niet opdringerig. Voldoende mogelijkheid om na advies zelfstandig verder te kijken. Na thuiskomst besteld. Bestelling correct en tijdig afgeleverd

Was lang wachten op de tapijten maar werd goed gecompenseerd.

Aanrader!

Prachtig vloerkleed mooie kwaliteit! Beeld/ kleuren website klopt met de werkelijkheid. En een hele goede bezorgingsdienst. Kortom een aanrader!

Mooie kwaliteit

We hebben een kwaliti=atief mooi vloerkleed besteld, de levertijd was langer dan verwacht, maar dit werd netje gecommuniceerd. Het kleed staat prachtig hier, erg tevreden.

Mooi wollen vloerkleed

Kleur is zoals verwacht, mooie textuur. Erg blij met dit mooie vloerkleed!

Goede service, mooi verzorgd

Ik vind het fijn dat ik een staal kon bestellen van een wollen tapijt, zodat ik de kleur en structuur goed kan bekijken, en nu ook de juiste mengkleur kan maken voor het verven van een muur. Het staal is aan de ruime kant en mooi verpakt. Het nadeel is dat het dan niet door de brievenbus kan. Het zou dus misschien iets minder duur gekund hebben.

Helemaal top

Snelle levering en een super mooi kleed!

Duidelijke site, kleed is heel mooi, levering snel en keurig

Ee fantastisch en kleurrijk vloerkleed voor buiten.

De vloerkleed werd op tijd bezorgd op afgesproken plek. De kwaliteit is goed; het is kleurrijk en vrolijkt mijn balkon helemaal op!

Goed!

Ik had vele andere reviews gelezen over deze winkel of bezorgdienst die niet zo goed waren, toch heb ik het er op gewaagd. Het vloerkleed besteld in het weekend en kreeg het netjes en goed verpakt, zonder beschadigingen geleverd! Het is een prachtig kleed staat mooi in onze woonkamer!

Mooi kleed, snel bezorgd

Jammer dat de bezorging tussen 11 en 16.00 uur zou zijn en dat de chauffeur pas om 21.30 kwam, zonder te melden dat hij later kwam. Voor niets thuis gebleven

Uitstekend!!!

Veel keus en ook snel geleverd, ben erg blij met het kleed!

Goed ingepakt geleverd, en op rol, wat ik erg belangrijk vind.

Lange levertijd en pakket is kwijt

Ik moest een paar weken wachten tot het kleed leverbaar was. Nu zou ik hem ontvangen moeten hebben, maar dit is niet zo. Helaas ook niet bij buren zover ik weet. Krijg nog geen contact met de koerier, waar ik naartoe verwezen wordt. Dus op dit moment kan ik het niet aanbevelen.

Reageren snel en adequaat op mail

2 voerkleden

heel nette kleden

Goede kwaliteit en tegen een schappelijke prijs

Snelle levering en goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs

Keurige afhandeling

De ene dag besteld de andere dag geleverd. Product voldoet volledig aan verwachting.

Keurig en snel

Voldoet prima, hecht licht aan tapijt en aan vloer.

Snel, goed en niet duur!

Snel, goed en niet duur!

Goede service en gratis stalen

Vriendelijk personeel en mooie gratis stalen sevice

Rampzalig!

Had liever 0 sterren gegeven, maar dat was niet mogelijk. Ik wacht al anderhalve maand op mijn tapijt. Eerst kregen we twee mails met telkens uitstel van levering. Toen we uiteindelijk een verzendbevestiging kregen , werd het pakket nooit geleverd door de koerier. Veel rond de por gedraai! Heb uiteindelijk mijn geld teruggevraagd… ben benieuwd of ik hier ook zo lang op zal moeten wachten!

Top kleed

Ruime keuze snelle levering