Goedemiddag Sonja, Zeker kan jij daarvoor nog in aanmerking komen. Je kan ons altijd even bellen of mailen met je ordernummer. Dan gaan we samen even kijken wat we voor je kunnen doen. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods Dylan
Originele beoordeling
Goedemorgen, Wat vervelend dat je bestelling nog steeds niet is geleverd. Excuses voor het ongemak. Zou je ons willen mailen naar info@interieur05.nl? Dan kan ik het voor je oplossen! Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods Marit
Goedemorgen Sytske, Wat vervelend dat je zo'n slechte ervaring met de bezorgdienst hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de gang van zaken en wij willen ons excuses hiervoor aanbieden. Wat jammer dat de kleur je ook nog tegenviel. Je had het vloerkleed kunnen omruilen voor €10 en kunnen retourneren voor €20. Fijn dat het omruilen in de winkel wel goed ging. Ik wil je nog een fijne dag wensen! Met vriendelijke groet, Team Vloerkledenloods Marit