Super tevreden

Kleed is precies zoals op de site te zien was enkel dagen vertraagd, maar daar werden we netjes van op de hoogte gebracht. Zeer tevreden

Vloerkleed beige

Mooie en zachte vloerkleed, contact gehad met de klantenservice die na 1 dag al reageerde en meer dan behulpzaam is geweest!

Klantvriendelijk en correct

Er is tijd voor de klant en afspraken worden nagekomen

Mooi buitenkleed, snelle en goed verpakte levering

Mooi buitenkleed, snelle en goed verpakte levering

Vlotte levering. Goed product tegen een redelijke prijs. Had alleen een anti-slip rug verwacht onder het wollen kleed. Nu glijd dit kleed gemakkelijk weg over onze tegelvloer.

Super snelle levering. Ik twijfelde even om het kleed te bestellen omdat het niet direct beschikbaar was. Maar toch al ontvangen na drie werkdagen. Ontzettend blij mee!

Gewoon goed

Levering duurde ietwat lang track & tracé was voor handen . Zou makkelijker zijn met dhl of post .nl

Levertijden worden steeds uitgesteld

Geen duidelijkheid over waneer t vloerkleedgeleverd wordt

Snel en betrouwbaar.

Puur op de gok on line kleed besteld. snel in huis en precies wat ik wilde. Kwaliteit prima.

Hele lange levertijd

Bij het bestellen van mijn vloerkleed stond de levertijd op 7 weken. Inmiddels wacht ik al 15 weken en is het vloerkleed nog niet onderweg. Om deze reden helaas mijn bestelling maar geannuleerd.

Veel keus mooie prijs

Mooi vloerkleed besteld bezorging duurde paar maanden duidelijk aangegeven. In geplande week netjes bezorgd.

Snelle levering en mijn vloerkleed is prachtig

Top kwaliteit, goede service

Eerst fysiek naar de showroom/winkel geweest. Er aan kunnen voelen, zien, kleur uitzoeken, etc., vloerkleed is precies als op de foto. Toen thuis onze keuze kunnen maken en online het vloerkleed gekocht. Zat een lange levertijd op, maar het is het wachten zeker waard gebleken!! Kwaliteit kost geld en het vloerkleed is prijzig, maar is het zeker waard. Wij zijn er erg blij mee! Zoek je een topkwaliteit wollen vloerkleed? Dan is deze winkel zeker een aanrader!

Betrouwbaar bedrijf

Mooie producten tegen een scherpe prijs welke keurig op tijd worden geleverd

Groot aanbod

Veel keuze , vlugge levering

Goed bereikbaar, mooie grote staal opgestuurd

Tot nu toe prima ervaring, fijn contact per mail en telefonisch. Kleed is besteld.

Supersnel

Vloerkleden besteld omdat ik ze van mijn buurvrouw had gezien Erg mooie kleden en kwaliteit is goed Ook de levering ging erg snel Dus een blijde klant

9 mei een vloerkleed Buitenkleed Dahl Zwart Eva Interior besteld en deze keurig ontvangen. Zat keurig in degelijk plastic verpakt! Kleed is van goede kwaliteit en aan twee kanten te gebruiken. Wij zijn er erg blij mee!

Mooi kleed, blij mee .

Mooi kleed, levering duurde iets langer dan verwacht. Maar ik werd hierover wel iedere keer over geïnformeerd en dat vond ik prettig .

Mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Makkelijk geregeld goede kwaliteit

Online besteld. Duidelijke foto’s waardoor de beslissing goed is te nemen welke kleur of patroon het beste past in huis. Snelle service en kleed geleverd zoals op de website is aangegeven.

Mooi kleed, netjes afgewerkt. Werd snel geleverd.

Super kleed en snel geleverd

Heel mooi kleed en goede kwaliteit. Netjes en snel geleverd

Snelle levering, prima kleed.

Prima levering ..en kwaliteit/prijs ook prima. Levering eerder als verwacht zelfs.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden