Snelle, fijne en zeer nette service!

Op vloerkledenloods een kleed besteld, alleen voldeed het kleed helaas niet aan mijn verwachting. Ik heb hieronder een mail gestuurd en kreeg snel een vriendelijke reactie en passende oplossing! Heel prettig!

Mooie prijs, goede kwaliteit

Ruim assortiment, snel gevonden wat ik zocht en ook nog grote aantallen op voorraad! Tevreden over de prijs, maar zeker ook over de kwaliteit van de producten. Ook een hele aardige bezorger, maar das toeval waarschijnlijk

Prachtig kleed ....voldeed aan onze verwachting, snelle levering

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Duidelijke omschrijving en mooi kleed

duidelijke site en prima service,

Na de bestelling on line: prima informatie via de mail, keurige afweking en prima levering.

Leuk

Was er de volgende dag al! Mooi. Mooie kleur! Kleed is dunner dan verwacht. Maar gehouden. Ligt half op ander kleed. Staat fabtastisch. Prijs kwaliteit: mwah.

Mooi juten kleed, nette service

Mooi kleed, ziet er in werkelijkheid eigenlijk nog beter uit dan op het plaatje. Black Friday deal, dus ook mooie korting. Levering 1 dag vertraagd in verband met verkeerde pakketsortering bij Packs, maar hierover is keurig gecommuniceerd. Voor ons was dit geen probleem, dus helemaal prima. En nu gaan we tijdens het dagelijkse gebruik de kwaliteit nog ervaren. 😊

Super mooi kleed en snelle levering

Rond jutten kleed gekocht. Super snelle levering. Mooie kwaliteit. heel blij mee.

Snel en goede kwaliteit!

Zondag besteld en dinsdag in huis! En dat terwijl we rond black friday zaten. Buiten een vloerkleed, hadden we ook bijzettafeltjes en eetkamerstoelen besteld. De spullen die we besteld hadden, zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit en prachtig afgewerkt. Wij zijn 100% tevreden. Zeker aan te raden om hier uw spullen te betellen!

Prachtig produkt, en met snelle aflevering gelukt.

Heel mooi kleed en een snel bezorgd met keurige en duidelijke mails.

Prima product, goede prijs en snel geleverd

Product is precies zoals omschreven op de website en netjes afgeleverd. Track/trace van tevoren ontvangen. Ik kan eigenlijk niets bedenken wat deze webshop nog zou kunnen verbeteren, vandaar 5 sterren.

Perfect kleed

Prima rond kleed voir een mooie prijs!

Goede prijs kwaliteit maar slechte transporteur

Een vloerkleed van ca. 2 meter doorsnede besteld. Moesten best wel een flink aantal maanden wachten omdat het steeds niet leverbaar was. Op zich was dat geen probleem. Alleen de levering door de transporteur was waardeloos. Transporteur tekende zelf afleverbon af en zette het tegen de voordeur in het directe zicht van een drukke doorgaande weg.

Goed service snel levering

De tapijt was precies zoals op de foto en goed kwaliteit. Zeer tevreden .

Mooi kleed en snel geleverd!!

Mooie kleur vloerkleed en lekker vlot geleverd....kijk daar houd ik nu van!!

gewoon no nonsens, snelle goede levering!

Bestelling was precies wat ik er van verwachtte, ook qua kleurstelling materiaal en maat was het perfect!

Mooi kleed, overeenkomstig met foto's en beschrijving. Snelle bezorging. Tevreden!

een een woord perfect

zeer goed

Snelle levering!

Mooie prijs voor een mooi kleed.

Vloerkleed besteld. Snel en correct geleverd

Super mooi kleed & snelle bezorging

Mooi kleed! Op ‘black friday’ besteld, en zelfs toen was het de volgende dag binnen. Super!

Mooi kleed

Ik heb een mooi kleed gekregen,maar vind hem eigenlijk te groot,nu moet ik voor het ruilen 10 euro betalen.terug zenden kost 20. Dat vind ik jammer.dus houd ik hem maar.de bezorging was prima.

Goede klantenservice en fijne website

Ik zocht een nieuw kleed voor in de woonkamer en kon deze maar niet vinden. Totdat ik jullie online ontdekte. Veel keuze en fijne prijzen. IIk bestelde het kleed en realiseerde me dat ik de dag erna niet thuis zou zijn. Ik begon een chat en vroeg of het ook een dagje later kon. Helemaal geen probleem! Super snelle reactie ook. Al met al een fijne ervaring!

Kleed bleek na betaling niet op voorraad, maanden gewacht

Na betaling kreeg in de melding dat het kleed niet op voorraad was. Anderhalve maand gewacht om vervolgens bericht te krijgen dat de levering nog eens 2 weken is vertraagd. Als ik dit had geweten had ik het kleed ergens anders gekocht. Het kleed zelf is naar tevredenheid.

Snelle levering, realistische foto’s

Ons kleed was inderdaad gelijk de volgende dag bij ons. De foto’s kloppen en geven een correct beeld van wat je krijgt. Het kleed staar goed bij ons interieur en is van goed kwaliteit. Ook de prijs vond ik keurig voor wat je krijgt.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden