goede normale ervaring

de levering van een klein pakket in een zeer grote kartonnen doos

Levering duurde lang maar wist ik van te voren

Mail snel beantwoord

Vertraging van 2 maanden en geen proactieve communicatie hierover!

Het kleed dat ik (in september) besteld heb is inmiddels (november) binnen en voldoet aan de verwachting. Echter is het wel vreemd dat je een product besteld en pas na bestelling (in de bevestigingsmail na betaling) te horen krijgt dat het product 'vertraagd' is en niet zoals beloofd er binnen een dag is. Als het product verzonden zou worden zou ik geïnformeerd worden hierover. Dagen en weken gingen voorbij. Uiteindelijk toch zelf maar even gebeld. Het bleek dat het product tot begin november niet leverbaar was! Dit werd meegedeeld, zonder enig excuus of vraag of ik het product dan nog wel wilde. Mijn verzoek: vermeld op de website secuur of een product wel/niet direct beschikbaar is! En mocht het product door onvoorziene omstandigheden toch vertraagd zijn, een mail of belletje is wel zo klantvriendelijk!

Alert en klantvriendelijk

Was vergeten mijn huisnummer te noteren , kreeg mail. Geregeld , volgende dag werd kleed bezorgd

Mooi vloerkleed

Na bestelling en betaling een mail dat het kleed niet voorradig was....na enkele dagen een mail dat het kleed op een verkeerd schip geladen was en het enkele weken zou duren...na 3-4weken weer een mail dat het kleed er was en direct geleverd zou worden wat dan ook snel ging...jammer...maar het staat supermooi!

Vervelend

De levertijd werd niet gehaald die beloofd was. Door mijn eigen telefoontje kwam ik er achter dat er niet geleverd werd. Pas later kreeg ik een mail dat het kleed op een verkeerd schip was geladen.

Blij met ons superhippe kleed!

Het was in eerste instantie direct leverbaar, jammer dat dit niet zo was. Vervolgens werd ons geduld nog wat verder op de proef gesteld toen ons kleed in de verkeerde container bleek te zitten. Gelukkig heeft het niet heel erg lang geduurd en mochten wij na een aantal weken ons tapijt ontvangen. Staat ontzettend gaaf in onze woning, prima kwaliteit en mooie uitstraling!

Snel geleverd en precies zoals op het plaatje top!

Al was kleed niet op voorraad, toch super snelle levering. Eerder dan verwacht.

Vloerkleed toppers

Na enige tijd wachten op mijn vloerkleed, vloerkleden zaten op de verkeerde boot, heb ik hem eindelijk mogen ontvangen. De klantenservice heeft mij goed op de hoogte gehouden, kortom : TOP.

Snel en makkelijk besteld

👌

heel goed

hele goede ervaring

Prima site, alleen wat problemen met alles afhandelingen via internet maar prima geholpen door telefonische hulp. Kunt hier rustig een mooi vloerkleed uitzoeken

Prachtig vloerkleed, supersnel geleverd!

Wat ze beloven, maken ze waar

Zondag een mooi vloerkleed besteld en dinsdag werd het gratis bezorgd. Top!!!

Goede kwaliteit voor prima prijs en snel geleverd

Goede kwaliteit vloerkleed voor een prima prijs. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mooi warm kleed

Goeie service en snelle levering.

In een woord positief!

Grote keuze. Prima kwaliteit. Snelle levering. Concurrerende prijzen. Goede bereikbaarheid.

Mooi kleed. Fijn dat je van te voren stalen kunt bekijken. Aflevering volgens plan.

Verwarrend Super Okay

Bezorger kwam niet... = bah Telefonisch onbereikbaar = oh Bezorger komt dag later... = beetje vaag laat Bezorgt goed kleed = beetje te groot, maar het ligt al op vloer.

Fijne ervaring

We hebben een antislip voor vloerkleed besteld en zijn hier erg tevreden over. Het kleed blijft perfect liggen en voelt nog zachter aan. Heel blij mee

Heel erg blij met mijn nieuw tapijt! Binnen een dag geleverd en zo mooi zoals op de foto's!

Ik vind de kleuren op de site heel duidelijk en de levering was super snel. Ik heb het kleed ‘s avonds besteld en de volgende ochtend had ik het al! Het kleed werd goed ingepakt geleverd en De kleur kwam echt overeen met de site. Onwijs blij! Je kan verschillende maten kiezen wat heel fijn is, zo kan je precies kiezen wat bij je past. Prettig dat je achteraf kan betalen.

Zegt en komen na wat ze afspreken. top

Snel geleverd en kleed is zoals op de afbeeldingen op de site.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden