Pluspunten
Mooi vloerkleed, helemaal onze smaak en staat prima bij ons nieuwe bankstel. Bovendien een zeer voordelige aanbieding. Komen zeker terug bij deze webshop.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit van het kleed.
Pluspunten
website is eenvoudig en goed. Makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle levering! Goede kwaliteit! Prijs kwaliteit in verhouding ! Leuke kortingen
VerbeterpuntenVerbeterpunten zullen er altijd zijn , leuke kortingen meer aankaarten voorderest doen jullie het top !
Pluspunten
Snelle levering goed bevallen
Pluspunten
Binnen een dag heb ik mijn kleed binnen. Geweldig!!!
Pluspunten
Communiceert helder Mooie website Consument vriendelijk bestelproces
Verbeterpunten1. Anti slip vloer ook kunnen retourneren als vloerbedekking niet bevalt 2. Exactere tijd indicatie voor bezorging, zodat je niet hele dag thuis hoeft te blijven
Pluspunten
Heel snel geleverd.
Pluspunten
Zeer positief op alle fronten klasse
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede kwaliteit vloerkleden, duidelijke communicatie en vlotte levering.
Pluspunten
volledig tevreden !
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIk zou getcecht niet weten!
Pluspunten
Supersnelle levering, goede communicatie via mail
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Ben erg blij met mijn kleed. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en ook nog eens snel in huis.
Pluspunten
Ik kreeg heel snel antwoord op mijn mail. De mat die we bestelden is supermooi en kwalitatief. Heel tevreden!
Pluspunten
ontzettende correcte communicatie, en echt een hele supersnelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Veel keuze en snelle levering
Pluspunten
Positieve ervaring met het bestellen van een vloerkleed, maken waar voor 17:00 uur in huis volgende dag in huis, zelfs op zaterdag.
Pluspunten
Snelle nette levering, mooi artikel en eenvoudig bestelproces. Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van het leveringsproces.
Pluspunten
Mooie kleden, prachtige kwaliteit en voelt heerlijk aan. De kleden zien er gewoon uit als echte binnenkleden
Pluspunten
Fijne communicatie, zowel telefonisch als via de mail en de laagste prijs voor het mooie tapijt. Men bood zelfs, na mijn online bestelling, aan om een sample van het tapijt op te sturen om te zien of het echt wel de goede keuze zijn zijn. Top!
Douwe Tammingawei 34
8914BK Leeuwarden