Pluspunten
Ja idd positief. Er was wel even iets mis met bestelling maar toen deze op de juiste plaats was was het supper. Kleed lig heel mooi. Ik bofte echt dat het een super aanbieding was. Ik was al enige tijd op zoek naar zo'n kleed. Goede kwaliteit en kleur .
VerbeterpuntenHoeverre verzend probleem van ukant was . Nee de bezorger kloptte en had ik niet gehoord terwijl er een bel was. Dus was niet u fout. Nee ik ben tevreden
Pluspunten
Mooi gekozen door mezelf, bovendien van Uw kant mooi materiaal, prima verpakt en keurig op tijd. Wij hopen dat we er lang plezier van mogen hebben
VerbeterpuntenIk zou het niet weten want tot nu toe zijn wij tevreden..
Pluspunten
Mooi vloerkleed, precies zoals verwacht. goede kwaliteit Snelle service
VerbeterpuntenSchoonmaaktips meesturen
Pluspunten
service en communicatie uitsteken!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
de snelle en duidelijke reactie op mijn mail inzake de betaling.
Pluspunten
Administratief alles goed en snel geregeld. Mooi vloerkleed voor een betaalbare prijs. Vloerkleed was gelijk aan de foto's die op de site stonden.
VerbeterpuntenDenk aan de interne communicatie. Op de dag dat vloerkleed gebracht zou worden toch even gebeld. Bleek dat men de notitie niet gezien had waarop stond dat het vloerkleed die dag bezorgd moest worden. Is wel goed gekomen, de volgende dag ontvangen.
Pluspunten
Er word een bakje thee of koffie aangeboden & ze nemen de tijd voor je.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn eerste ervaring bij bestelling is goed! Hoop dat dit zo blijft!
Pluspunten
Hebben een goed product geleverd, voor een redelijke prijs!
VerbeterpuntenDe vervoerder,Packt nl neemt het niet zo nauw met de tijd,en zijn telefonnies heeeeel moeilijk berijkbaar!!
Pluspunten
Keurig, alles volgens afspraak
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prima, snelle levering, service
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de communicatie, de bezorging en de kwaliteit van het kleed.
Pluspunten
Vlotte afwerking en levering.
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Mooi kleed!
Pluspunten
Supersnelle levering. Alles heel degelijk verpakt. Telefonisch contact over een technisch probleem van de website verliep heel correct en het probleem dat was ontstaan werd naar volle tevredenheid opgelost.
VerbeterpuntenWebsite verbeteren.
Pluspunten
Super snelle afhandeling en levering. boven verwachting. Leek bijna to good to be true, maar niks was minder waar. Super mooi kleed en heel snel geleverd. Goede communicatie en duidelijke mailtjes.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Hele korte levertijd en prima communicatie.
Pluspunten
prima ondersteuning bij de leuze van ons vloerkleed. Mooi aanbod van kleden. wij zijn content!!
Pluspunten
super snelle levering. Kleur van het vloerkleed is precies zoals op de site. Helemaal blij mee!
Pluspunten
Ruim assortiment Heldere site Snelle levering
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Douwe Tammingawei 34