Mooie prijs en levertijd zoals gepland

Rond vloerkleed Palermo

Omdat ik het vloerkleed graag fysiek wilde zien voor de aankoop, ben ik naar de showroom Leeuwarden gegaan (en meteen een weekend ervan gemaakt). In de showroom werd ik heel vriendelijk geholpen en uiteindelijk het kleed per e-mail besteld. Het vloerkleed werd op de afgesproken dag bezorgd en was heel goed ingepakt. Het is heel mooi en wij zijn er heel blij mee.

Topkleed

Leuke afprijzing, makkelijk besteld, snel geleverd, uitvoering van het vloerkleed volgens de verwachting.

uitstekend

prima service!

Erg klantgericht netjes en beleefd.

Snelle levering en mooi kleed

Prima ervaring. Kleed is erg mooi en snel geleverd volgens afspraak.

Vloerkleden goede kwaliteit en prijs!

Al 2 vloerkleden gekocht (Nain), mooi qua kleur, goede dikte, helemaal tevreden!

Heel mooi kleed en helemaal naar wens. Boven verwachting.

Allemaal Super! Zeker aan te raden. Soortgelijke kleden veel duurder in de winkel. Kwaliteit is boven verwachting voor de prijs.

Mooi kleed en zeer snelle levering

Online kleed uitgezocht. Voldoet helemaal aan foto’s en beschrijving.

Goed.

Prima, de volgende dag al in huis. Alleen was telefonisch gezegd dat het antislip kleed in de aanbieding was. Dit was echter bij het bestellen niet het geval.

Heel vriendelijk en goed geholpen

Heel vriendelijk en goed geholpen

Snellevering,goede kwaliteit

Duidelijke site kleed was in werkelijkheid wat ik verwachte te krijgen ,snel geleverd en goede prijs /kwaliteitsverhouding 100%blij mee

Heldere afspraken, snelle levering!

Matig

Heb vorige week donderdag een kleed besteld, maar nog steeds niet geleverd. Blijkt dat er een verkeerd label op zit en is na contact omgelabeld.zou een nieuwe track en tracé krijgen maar tot nu toe niet gehad

Mooi Kleed

Supersnel geleverd en een mooi kleed van goede kwaliteit!

Snel en perfect geleverd.

Zondag besteld, dinsdag in huis. Klasse.

Heel mooi kleed

Super blij met mooie ronde kleed ! Op site stond voor 17 u besteld morgen geleverd. Dat verliep wat anders. DPD zou na paar dagen leveren, maar kwam niet opdagen. Ik was niet thuis volgens mail?, maar ze waren gewoon niet geweest. Dus gaan bellen. Vloerkledenloods ging direct bellen met DPD en belde mij daarna ook weer netjes terug. Dag later alles opgelost.

Geweldig bedrijf

Ik heb een fantastisch vloerkleed ontvangen. Ik had problemen met de bezorger masr na 1 telefoontje naar vloerkledenloods was dat supersnel opgelost.

Het mocht wel wat vlotter

In de showroom stonden we beide keren vrij lang te wachten tot er personeel (terug)kwam. Verder vriendelijke jongens.

Prima geholpen bij bezoek aan de zaak tijdens ons dagje Leeuwarden

Goed geadviseerd, niet opdringerig. Voldoende mogelijkheid om na advies zelfstandig verder te kijken. Na thuiskomst besteld. Bestelling correct en tijdig afgeleverd

Was lang wachten op de tapijten maar werd goed gecompenseerd.

Aanrader!

Prachtig vloerkleed mooie kwaliteit! Beeld/ kleuren website klopt met de werkelijkheid. En een hele goede bezorgingsdienst. Kortom een aanrader!

Mooie kwaliteit

We hebben een kwaliti=atief mooi vloerkleed besteld, de levertijd was langer dan verwacht, maar dit werd netje gecommuniceerd. Het kleed staat prachtig hier, erg tevreden.

Mooi wollen vloerkleed

Kleur is zoals verwacht, mooie textuur. Erg blij met dit mooie vloerkleed!

Goede service, mooi verzorgd

Ik vind het fijn dat ik een staal kon bestellen van een wollen tapijt, zodat ik de kleur en structuur goed kan bekijken, en nu ook de juiste mengkleur kan maken voor het verven van een muur. Het staal is aan de ruime kant en mooi verpakt. Het nadeel is dat het dan niet door de brievenbus kan. Het zou dus misschien iets minder duur gekund hebben.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden