Duidelijk

Komen de beloftes na en een prachtig kleed voor buiten.

helemaal volgens wens

Bestelling geplaatst en twee dagen later keurig afgeleverd. Het vloerkleed ziet er perfect uit, helemaal TOP!

Helemaal geweldig

Zeer vriendelijk geholpen en super snelle bezorging, product voldoet aan alle verwachtingen.

Goede prijs en snel geleverd.

X

X

Goed telefonisch bereikbaar omtrent vraag naar levering.

Wat een schitterend vloerkleed.

Weliswaar een beetje laat geleverd maar uiteindelijk een vloerkleed dat ruimschoots aan onze verwachtingen voldoet. Ook een goede communicatie ondervonden met ondernemer. Dankzij een goede korting actie een goede prijs bedongen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Prima vloerkleed

Vloerkleed is mooi uitgevallen. Op internet was de kleur best wel anders maar heeft voor ons goed uitgepakt. Is ook een prima prijs kwaliteit verhouding

netjes geholpen met de telefoon en aktie genomen

zeer netjes geholpen dank je wel rieki meurs

Prettige ervaring

We zijn goed geholpen en geïnformeerd over de kleden Zijn heel tevreden over het kleed. Met de levering wat problemen gehad . Hebben 4 dagen zitten wachten op de levering. Dit zal anders moeten

Bestelling in goede orde ontvangen

Bestelling in goede orde ontvangen. Super blij met mijn 2 vloerkleden.

Mooi kleed

snelle en prima levering

Fijn bedrijf, goede service

Zeer goede kwaliteit, super snelle levering

Een ronde wollen vloerkleed gekocht, na een zeer snelle levering ( de volgende dag) hadden wij een hele mooie en kwalitatief zeer goede vloerkleed voor een schappelijke prijs. Zeker aan te bevelen!

Prima kleed, mooie kleuren

Snelle levering. Prima kleed. Mooie kleuren.

Perfect!!

Zeer prettig en kundig geholpen . Prachtig kleed ontvangen Super snelle nette verzending !

Super mooie kleden

Snelle en netjes afgehandeld

Mooi kleed, snelle levering

Op zondag besteld, dinsdag in huis. Kleed is precies wat ik had gehoopt. Mooie kwaliteit. Alsof je een stoffen kleed hebt, maar san voor buiten. Nu afwachten of het mooi blijft, in de zon Blijft langer nat dan zo’n plastic kleed van bijv Xenos, maar is ook veel dikker en compacter. Aflevering met Packs is prima, sl klopt er van dr indicatie tijd helemaal niets.

Heel mooi kleed tegen hele mooie prijs

Veel keus, veel korting behulpzame klantenservice

Vreselijk

3 maanden vertraagd, niet een keer contact gezocht vanuit vloerkledenloods, geen mail om op de hoogte te stellen, geen belletje om uit te leggen. Belachelijk

Perfecte kwaliteit

De vloerkleden zijn in perfecte staat en de gewenste kwaliteit.

Top service. Snelle reactie op mail.

Prachtige kleden en snelle levering

Prachtig buitenkleed gekocht. Helaas was de kleur die ik oorspronkelijk had gekocht niet meer op voorraad. Dat is het enige minpuntje. Stond dus niet goed op de site. Wel prettige communicatie en snel opgelost met een ander kleed. Snelle levering en ook nog iets gedaan in de prijs aangezien er een verschil was tussen origineel uitgekozen kleed en de tweede. Topservice!

Snel geleverd en een prachtig buitenkleed!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden