Prima, snelle bezorging en mooi product

De dag na bestelling al in huis. Mooi kleed tegen een goede prijs.

Snelle levering en goed kwaliteit product

Helemaal prima en snel

Precies zoals ze zeggen dat ze leveren, zelfs iets sneller. Mooi kleed, zeker voor die prijs.

Mooi product Super snelle service

Mooi vloerkleed

Het afleveren van het vloerkleed heeft langer geduurd maar is toch toch gekomen. Zit helaas geen antislip onder maar ziet er verder goed uit.

Super tevreden

Snelle service! Mooi product!

Super goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben erg blij met het kleed. Weliswaar in de aanbieding gekocht, maar de prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Had een dunner kleed verwacht namelijk. Ook de levering was top, de dag erna werd het al geleverd.

Perfect kleed snel geleverd

De snelheid van levering en what you see is what you get. Ik hou ervan.

Persoonlijk

Persoonlijke service, goede service. Echt top Je wordt gebeld had je niet gereageerd hebt en er wordt meegedacht over je keuze.

Het duurde even, maar dan heb je ook wat!

Bestellen gaat vlot en makkelijk. Daarna werd er contact opgenomen of we eerst een staal wilden of al wilden bestellen. Gekozen voor gewoon bestellen omdat we het kleed al gezien hadden. De levertijd was best lang, maar dat werd keurig vermeld. Het werd uiteindelijk nog 1 week eerder keurig verpakt geleverd. En dat alles voor een zeer nette prijs! Kortom, heb ik nog eens een kleed nodig zal ik hier zeker weer terug komen!

Prima geregeld

Xx

Prima vloerkleed,en snel geleverd

Mooi kleed voor een mooie prijs

Rond kleed besteld voor ons kantoor. Snelle levering, mooi kleed.

Snelle levering en goed kleed

Wat een snelle service en levering.

Weer mooi tapijt,echt een binnenkomer.

We hadden al het zelfde ronde tapijt,de hond is er ook heel happy mee.

Product zusje geschreven, snelle verzending, goed verpakt. Enige nadeel is de retour voorwaarde (zelf betalen). Hier geen gebruik van hoeven te maken.

Top, gisteren besteld, vandaag in huis!

Top, gisteren besteld, vandaag in huis!

Gekregen wat ik had besteld

Vloerkleden voor 17.00 besteld en de volgende dag in huis. Mooie kleden precies als in de omschrijving. Achertaf betalen is een top service.

Snelle verzending en levering.

Ik word echt helemaal blij van mijn nieuwe vloerkleed.

betrouwbare winkel

alles goed en snel verlopen

Snelle levering, service goed!

Ik heb een ronde jute kleed besteld. Kleur is precies op de foto. Kwaliteit is goed. De levering is heel snel.

Was benieuwd wat voor vloerkleed het zou zijn. Dat weet je natuurlijk nooit als je van een plaatje af besteld. Maar moet zeggen het is echt een super mooi vloerkleed, ben er super blij mee. Snelle levering en goede service,je kunt het ook makkelijk retour sturen als je zou willen. Dus al met al ben ik heel erg tevreden.

In het begin :prima, nu bij retourneren kortaf en onbeleefd.

Op 14 febr. j.l. deed ik de bestelling. Na ettelijke telefoontjes werd het kleed op 25 juni j.l bezorgd. Aangezien de kleur van het kleed veel lichter was dan ik voor ogen had moest ik het retourneren. Het opgerolde kleed meet nu ca.1.79 m. Omdat ik 84 jaar ben ben ik niet in staat om met het kleed naar Post NL te gaan. Ik koos dus voor uw eigen vervoer en moest dan 20 euro betalen. Er wordt nu moeilijk gedaan, dit is niet klantvriendelijk. Hopelijk wordt het kleed snel door uw eigen vervoerder opgehaaald.

Ik ben heel blij net quality. Het is in mooi buiten tapijt

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden