Prima kleed.

Op tijd bezorgd! Staat erg mooi op het terras.

Helemaal geweldig.

In de afgelopen tijd hebben wij drie kleden besteld. Alle drie binnen een dag in huis, handig verpakt. Met de laatste twee kleden zijn we echt heel blij en deze staan leuk. Wat maanden terug hadden we een licht kleed besteld daar hadden we binnen een week al spijt van (heel besmettelijk) deze hebben we nu op zolder liggen dus geen man overboord. Alles bij elkaar zijn we heel tevreden.

Snelle levering van een prachtig buitenkleed

In het weekend besteld en op dinsdag het bestelde buitenvloerkleed vintage grijs 280x380 mogen ontvangen. Ten eerste was het fantastisch dat we het kleed zo snel mochten ontvangen. -Andere sites hadden een hele lange levertijd, hier gelukkig niet.- En ten tweede : wat een mooi buiten vloerkleed van een mooie kwaliteit. Hij ligt prachtig te wezen op ons terras!

Snelle levering en goede kwaliteit vloerkleed! Ben er heel blij mee

Prima service, product voldoet aan verwachtingen.

16.50 uur besteld; de volgende ochtend lag het prachtige kleed al in m’n woonkamer!

Mooie kwaliteit en snelle service

Aanrader!

Mooi vloerkleed gekocht. Volgende dag keurig afgeleverd.

zeer goede service

geleverd zo als afgesproken .vloerkleed ziet er netjes uit

Snel in huis en perfecte kwaliteit

Snelle levering en prima service.

Omruilen tegen geringe kosten prima geregeld. Zelf de dag kunnen bepalen. Klantenservice goed bereikbaar en servicegericht. Tevreden klant dus.

Leuk kleed

Ik ben er blij mee. Goede prijs kwaliteit verhouding. Materiaal is wel erg dun, maar de rug is ruw waardoor hij niet schuift.

Zeer snelle levering, echter product heel mooi, maar wat lichter van kwaliteit als verwacht

Dag blij met snelle levering, maar product was afgeprijsd, ik verwachtte een iets zwaardere kwaliteit met omzoomde randen. Ik ga het retourneren

Mooi vloerkleed goede kwaliteit en 2 verschillende kanten neer te leggen.

Zie hierboven

Geweldige mooie kleden, zeer snelle levering

Na ons hele grote buitenkleed die we voor buiten hadden gekocht, hebben we dezelfde maat in een andere kleur voor binnen besteld. Staat weer prachtig

Snel en goed

Al een keer eerder besteld bij dit bedrijf en wederom ook deze keer snel en goed geleverd.

Snelle levering, mooie buitenkleed, blij mee

Snelle levering, mooi buitenkleed, blij mee

Mooi Tapijt, snel geleverd

Mooi tapijt gekocht voor een goede prijs dat er nog beter uitzag in t echt dan op de site. Snel geleverd ook. Communicatie met het bedrijf dat het tapijt afleverde had beter gekund, ze waren een keer langsgeweest toen ik niet thuis was zonder bericht achter te laten.

Prachtig kleed!

Prachtig vloerkleed en precies zoals op de foto. Superblij met mijn perzisch kleed en supersnelle levering. Kom zeker weer terug!

Snelle en correcte levering.

Het kleed is snel geleverd. En ook de bezorgdienst was prima!

De hele bestelling is vlekkeloos verlopen. :-) bestelling goed te volgen tot aflevering. Product goed verpakt.

Het heeft lang geduurd en moest er zelf steeds achter aan mailen

Ja kleed valt een beetje tegen maar ja voor die prijs is het wel logies we zijn echte Hollanders goed voor weinig

mooie site, vlotte levering

vloerkleed is prachtig. Voldoet aan de verwachting!

Precies zo als het hoort

Niet te duur, snel geleverd, geen opmerkingen die ik kan bedenken!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden