Pluspunten
Adequate reactie op vragen. Hoge cashbacks.
VerbeterpuntenNiet alle bedrijven vooral bol.com wordt gemist na de beginperiode worden de vergoedingen iets verlaagd.
Pluspunten
Prima partij, betaalt ook daadwerkelijk uit en reageert snel.
VerbeterpuntenSommige verkopen blijven wat lang open staan.
Hi Sebastiaan, dank voor je review! Sommige cashbacks blijven inderdaad wat langer open staan, omdat wij eerst wachten totdat de cashback door de webshop ook aan ons is betaald. Sommige shops (met name telecom en verzekeringen) nemen daarvoor wat meer hun tijd helaas. vr. groet, Ditmar
Pluspunten
Snel en overzichtelijk
VerbeterpuntenNiks! Eventueel zouden jullie sneller kunnen uitbetalen maar dat is
Hi Saskia, Bedankt voor je goede beoordeling! Daar doen we het voor! Het is wel het plan om in de toekomst vaker uit te gaan betalen (bijv. 2 keer per maand). Maar daarvoor zijn we ook afhankelijk van de webshops die ons dan ook vaker moeten gaan betalen, anders hebben we niet genoeg cash om jou te betalen. Daar zijn we mee bezig in ieder geval. vr. groet, Ditmar
Pluspunten
Altijd netjes uitbetaald zonder gezeur en geen slechte excuses van niet doorgekomen betalingen etc.
VerbeterpuntenSommige vergoedingen zijn wel achteruit gegaan, wellicht ook te maken met de vergoeding van de andere partijen.
Pluspunten
Zeer snelle reactie! Goed een claim opgelost! Zeer tevreden over hoe het gaat :)
VerbeterpuntenEventueel 2 keer per maand overboeken?
Thanks voor de feedback Koen!
Pluspunten
Altijd snel antwoord op je vraag. hoge kortingen en redelijk snelle uitbetaling.
Pluspunten
goeie respons en afwikkeling op tickets hoge cashback
VerbeterpuntenMis nog wat aanbieders die andere cashback sites wel hebben Soms hebben andere cashback sites hogere cashback terwijl cbxl de hoogst zou moeten zijn? Cashback zou wat sneller moeten worden bevestigd (bv KPN)
Pluspunten
hoge cashback
Verbeterpuntengeen verbetering in dienstverlening
Beste R, Jammer dat je ons zo'n laag cijfer geeft, met name omdat je uiteindelijk alle cashbacks hebt ontvangen die je had verwacht. Voor twee had je een claim ingediend, die hebben wij beide alsnog voor je geregeld. Wij hebben geen controle over de webshops, en we kijken ook niet over jouw schouder mee tijdens de bestelling of je je wel aan alle voorwaarden houdt voor de cashback. Maar we hebben wel controle over onze service als het misgaat. We hebben niet meer service kunnen verlenen dan we hebben gedaan in dit geval. Ditmar Cashback XL
Pluspunten
De site werkt zeer goed
Pluspunten
Snelle bevestiging van cashback
VerbeterpuntenDe voorwaarden voor cashbacks zijn niet altijd even duidelijk
Hi Rene, dank voor je feedback! Als we een nieuwe site lanceren (eind dit jaar/begin volgend jaar), zullen we zorgen dat de voorwaarden duidelijker vermeld worden. Ditmar Cashback XL
Pluspunten
Directe uitbetaling, hoge cashback, snelle respons
VerbeterpuntenNog meer doorlinkmogelijkheden
Hi Rudy, Als je tips hebt voor nieuwe webshops, laat het ons weten op [email protected]. Dan gaan we kijken of we deze kunnen toevoegen. Ditmar Cashback XL
Pluspunten
Gemakkelijk geld verdienen! De verdiende cashback wordt ook snel gestort op je rekening.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkel, snel en betrouwbaar
Hi Roel! dank voor je review! Ditmar
Pluspunten
Veel Korting, snel bevestigd, cash uitbetaling, korting op korting
VerbeterpuntenMeer webshops
Hi F, dank voor je review! Laat het ons weten welke webshops je nog mist. Dan gaan we kijken of we die kunnen toevoegen. Ditmar Cashback XL
Pluspunten
Hoge cashback en goede klantenservice
VerbeterpuntenMeerdere webshops toevoegen
Pluspunten
Ik wil met name de klantenservice een pluim geven. Er was even wat onduidelijkheid m.b.t de cashback maar dit werd snel en uitstekend opgelost. De site is helder en duidelijk over de cashbacks bovendien zijn de cashback bedragen hoog. Als men de klantvriendelijkheid en de goede cashbacks continueert dan zal ik zeker klant blijven.
Hi Bob, graag gedaan! Veel plezier met de €370 cashback! vr. groet, Ditmar
Pluspunten
Bijna altijd de hoogste cashback in vergelijking met andere cashbacksites! Echt een uitstekende service/contact!! En het is super fijn dat je ieder gewenst bedrag kunt overschrijven (geen minimum)! Dit is echt de beste cashbacksite die er is!!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Meestal de hoogste cashbacks, snelle goedkeuring.
VerbeterpuntenAfhandeling van claims zou sneller kunnen.
Pluspunten
Snelle afhandeling Fijn dat Greetz, Bart Smit en Hema erbij zit. Erg leuk de acties op Facebook.
VerbeterpuntenTot nu toe niks.
Pluspunten
Een van de beste cashbacksites die bestaat! Hoge cashback, altijd snel bevestigd, cashback claim's worden snel afgehandeld. Top!