Pluspunten
goede prijs, ruime keus
Pluspunten
Ideaal dat je de producten ook kunt afhalen. En erg leuk dat jullie er bijv een extra poster bijstoppen. Daar word je blij van!
...
Beste klant, Hartelijk dank voor je beoordeling van SpeelGoedNL. We zien dat je ons drie zessen toebedeeld hebt, en zelfs een onvoldoende voor snelheid/levertijd. Zou je deze cijfers aan ons toe willen lichten? Is er misschien iets misgegaan waardoor je bestelling niet de volgende dag bezorgd werd? We horen graag van jou waarover je ontevreden bent en waarin we onze service nog verder kunnen verbeteren. Alvast hartelijk dank voor de moeite en graag tot ziens bij SpeelGoedNL Met vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
Zelfs in drukke kerstperiode werd het artikel snel geleverd
VerbeterpuntenIets lagere verzendkosten berekenen
Pluspunten
De prijs over de rest kan ik eigenlijk niets zeggen het product is pas vandaag af tehalen ivm feestdagen prima bedrijf niets meer aan te merken
VerbeterpuntenWebsite afhaal info Arnhem blijkt niet meer te betaan als je wilt bestellen??? Dat was voor mij eigenlijk dichterbij nu doe ik het via via in Ede dat vond ik jammer. Opmerking prima gecommuniceerd klasse volgende bestelling in Arnhem
Beste Ria, Hartelijk dank voor je bestelling. Het afhaalpunt in Arnhem bestaat nog steeds en dit kun je bij je bestelling aangeven. Je vindt ons afhaalpunt in Arnhem in de BMX Bike Shop: The Spoked Society Arnhem Gele Rijders Plein 30 6811 AP Arnhem We zijn wel benieuwd waarom je denkt dat het afhaalpunt niet meer bestaat. Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
Goed, goedkoop, snel.
VerbeterpuntenGeen.
misleidende info op de site
Beste Marc, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je bestelling bij ons te beoordelen. Je geeft een zeer negatief oordeel over onze betrouwbaarheid en dit wijkt nogal af van hoe andere klanten ons zien. Kennelijk is er dus iets mis gegaan en dat blijkt ook uit het feit dat je aangeeft dat er "misleidende info op de site" staat. We hebben geen idee waar je op doelt, dus je zou ons kunnen helpen door je ongenoegen iets meer toe te lichten. Daar kunnen we van leren en mogelijk is er ook gewoon een misverstand in het spel. Ik hoop spoedig van je te horen! Vriendelijke groeten, Arno van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede telefonische hulp en snelle levering
Verbeterpuntenadres komt niet helemaal in beeld
Pluspunten
Snelle levering. Goedkopere lego.
VerbeterpuntenGeen