Pluspunten
goed en veilig ingepakt
Pluspunten
De eerste keer besteld en een zeer goede service gekregen.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs. En een van de weinige plekken waar lego ninjago nog wel verkrijgbaar was.
Pluspunten
Goede prijs, nette bezorging
VerbeterpuntenAfhaallocaties (postkantoor, Kiala oid) als bezorgoptie voor klanten buiten de regio.
Beste Jeannette, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen op Kiyoh. We zien dat je ons hebt beoordeeld met een 6 en dat vinden we eigenlijk niet voldoende. Zou je ons willen vertellen waar we ons zouden kunnen verbeteren? Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Arno van SpeelGoedNL
Pluspunten
Goede en duidelijke website en ze doen wat ze zeggen
Pluspunten
snelle levering geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze hebben er alles aan gedaan om het artikel te leveren echt super!!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Pluspunten
overzichtelijke website op leeftijd en prijs. Goede prijsverhouding
Verbeterpuntenals bestelling te laat gaat komen dan graag een sms sturen of bellen. Email heb je niet altijd bij je, maar als je bericht krijgt sta je niet voor niks bij afleveradres
Beste G.M. Hartelijk dank voor je beoordeling op KiyOh.nl en dank voor de negens die je ons toebedeeld hebt! Wij nemen altijd telefonisch contact op als de bestelling later gaat komen dan gepland. Helaas konden we je telefonisch niet bereiken en daarom hebben we je een email gestuurd. Het spijt ons dat je deze niet op tijd hebt kunnen lezen. Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
veel keuze, gunstige prijzen, uitstekend verpakking en snel levering ;-))
VerbeterpuntenGa zo door...
Pluspunten
Gooie prijs, snel aflevering
Pluspunten
eerste maal Goed
Pluspunten
Pesroonlijk contact met me opgenomen om iets op te helderen.
VerbeterpuntenAls je een bestelling niet in 1 keer kunt leveren, schrijf dat dan óók op de pakbon. Zodat wanneer de e-mail in de ongewenste items terecht komt, de klant toch weet hoe de vork in de steel zit.