Pluspunten
Snelle levering. Lage prijzen
VerbeterpuntenFiliaal in het zuiden v h land
Pluspunten
Duidelijke website. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En indien op voorraad wordt je bestelling supersnel bezorgd! Top!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie over levering. Erg tevreden!!!
Iets duidelijke communiceren over levertijd misschien?
Pluspunten
Zie boven.
VerbeterpuntenJammer dat we een mail ontvingen dat het pakket klaar lag bij Heutink, maar dit bleek niet te kloppen.
Beste Claire, Hartelijk dank voor je beoordeling van SpeelGoedNL! Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Op die manier kunnen we onze service nog verder verbeteren. Helaas hebben we moeten constateren dat er bij je bestelling inderdaad iets fout is gegaan waardoor deze niet op tijd voor je klaar lag. Onze oprechte excuses hiervoor! Om het goed te maken ontvang je per email een kortingscode voor je volgende bestelling. We hopen je snel weer terug te zien bij SpeelGoedNL! Met vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
prima verlopen bestelling en communicatie
Pluspunten
artikelen op site goed te vinden. Nette winkel, vriendelijk personeel. vaste klant. mooie oude en klassieke sets uit jaren 70 te zien. Ruime keus. Veel Star Wars, Technic, Friends en Ninjago. Prima keus uit losse technic motoren en Mindstorms sensoren, Mindstorms motoren, kabeltjes.
Verbeterpuntenprijs was altijd laag vergeleken concurrentie. nu zijn prijzen weer opvallend gestegen. winkel zwolle kan losse lego-parts meer wisselen. dus bijv. zwarte dakpannen, grijze tegels , witte raampjes. ik ben er nu 15x geweest maar nog steeds roze tegeltjes en neon groene ronde blokjes (rond) als de eerste keer.
Beste Richard, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat je zo vaak in de winkel komt en zo tevreden bent! Je verbeterpunten nemen we mee. Tot ziens bij SpeelGoedNL! Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
Weet het niet de eerste keer iets gekocht