Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Aanrader
Pluspunten
Mooie prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Snel Veilig Uitstekend verpakt Betrouwbaar
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en bezorging
Pluspunten
Breed assortiment, betrouwbaar
Pluspunten
Super snel geregeld
Iets meer aandacht besteden aan moderniteit van de website.
Pluspunten
Snelle levering,goede prijzen en prima klantenservice.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door SpeelGoedNL!!
Pluspunten
Leuk even die persoonlijke inpakbrief erbij dat Henk de bestelling heeft verwerkt.
VerbeterpuntenTip:Laat de klant gelijk aangeven wanneer het bezorgd kan worden. Ik heb het zaterdag besteld en hoopte het maandag binnen te krijgen omdat ik maandag vrij ben. Nu kwam het dinsdag en was ik werken en moest de chauffeur nog een keer komen.
Retourzendingen gratis maken.
Pluspunten
Erg snelle levering
Pluspunten
Snel en correct geleverd en goed op de hoogte gehouden. Zeer netjes en producten beschermend ingepakt. Goede prijzen voor de producten welke ik afnam.
Pluspunten
Makkelijk besteld en snel geleverd
VerbeterpuntenAlles wat niet leverbaar is van de site halen, er staat veel tussen wat niet leverbaar is.