Pluspunten
Prima, eerste ervaring.
Pluspunten
Snelle levering, en goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Pluspunten
Netjes tussen plastic verpakt en het kaartje en de posters die we erbij kregen waren hartstikke leuk.
VerbeterpuntenIk koos voor verzekerd verzenden met handtekening maar het is afgegeven bij de overburen
Beste B, Hartelijk dank voor je beoordeling van SpeelGoedNL! We zijn blij met de hoge cijfers die je ons hebt toebedeeld. Wij vinden het vervelend om te horen dat PostNL je pakket niet correct heeft geleverd. Wij zullen hierover contact opnemen met PostNL. Desgewenst kun je ook zelf een klacht indienen bij PostNL. Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snel
Pluspunten
voordelig en snel
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt.
VerbeterpuntenWaarom je maar 1 verlegkabeltje tegelijk mag bestellen is mij een raadsel. Willen ze soms dat je voor ieder kabeltje van 5 euro nog eens 6 euro verzendkosten betaald? Dit snap ik niet en er staat ook nergens uitleg over.
Beste Emile, Hartelijk dank voor je beoordeling van SpeelGoedNL op KiyOh. We zijn blij met de hoge cijfers die je ons voor kwaliteit en betrouwbaarheid hebt toebedeeld!. Wat je verbetertip betreft: Het klopt dat er van de bestelde verlengkabel slechts 1 stuk tegelijk besteld kan worden. Dit heeft te maken met de beperkte voorraad van dit artikel. Mocht je meer dan 1 stuk tegelijk willen bestellen, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld. Omdat je bestelling al verzonden is bieden we je eenmalig de mogelijkheid om extra kabels te bestellen zonder verzendkosten te betalen. Ook wordt er op dit moment gekeken hoe wij het bestelproces van dit soort artikelen verder kunnen verbeteren. Vriendelijke groeten, Henrike van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snelle .levering op verzoek!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Ruime keus
Pluspunten
prima service snelheid etc
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Mooie produkten, snelle levering. Zaterdag besteld, dinsdag de spullen ontvangen. Goed verpakt. Heel blij met mijn Wall.e
Pluspunten
Mooie en duidelijke site met veel keuze. Heel aangenaam om in te winkelen. Een volgend artikel zal zeker besteld worden! :)
VerbeterpuntenMisschien de mogelijkheid om te leveren op een zaterdag? Eventueel ook de prijs voor internationaal verzenden goedkoper maken? Voor de rest doe zo voort!
Beste Kjelle, Hartelijk dank voor je feedback! Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en dank voor al die mooie tienen. Daar zijn we blij mee! Als reactie op je tip om ook op zaterdag te leveren kan ik zeggen: Dat doen we ook! Bestel je bij ons op vrijdag vóór 16.00 uur en is het product op voorraad, dan wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden, en in de meeste gevallen door PostNL op zaterdag bij je afgeleverd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt echter bij PostNL en niet bij ons. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hopelijk snel tot ziens bij SpeelGoedNL! Vriendelijke groet, Henrike van SpeelGoedNL.
Pluspunten
Bestelling gaat makkelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles zeer goed ingepakt!geen beschadegingen!!erg belangrijk!
VerbeterpuntenGa zo door!!