Verbeterpunten-
Pluspunten
's avonds besteld, volgende morgen bericht om op te halen. Alles wederom netjes afgehandeld. Tot de volgende ronde!
Pluspunten
Alles prima bij de online bestelling. Ook erg handig dat je de bestelling bij een winkelpunt kunt afhalen. PostNL is namelijk niet altijd even betrouwbaar.
Pluspunten
Pluspunten
Eerste keer besteld en super tevreden
Pluspunten
Snelle levertijd!
Pluspunten
Mooie selectie lego voor een hele gunstige prijs! Veel locaties om het op te halen.
VerbeterpuntenNext day delivery?
Pluspunten
Zo leuk een passende poster en stickers gratis bij de LEGO waar zoonlief dol op is. Top! Snell levering en ook volgens aangekondigde tijd. Perfect.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie over levertijden, ruim assortiment en scherpe prijzen!
Pluspunten
Pluspunten
Net voor 16.00 uur besteld en toch de volgende dag stipt om 11.00 uur geleverd. Goed verpakt. Eenvoudige link om pakket te volgen. N.B. Beoordeling wordt verstuurd zonder dat impliciete akkoord verklaring mag worden aangenomen. Client gaat NIET akkoord met de gebruiksvoorwaarden
VerbeterpuntenMisschien dat het afleverbedrijf (in dit geval DPD) een indicatie kan geven over de bezorgtijd ( bv. ochtend, middag, ) Bij de gevraagde klantbeoordeling moeten (apart te lezen en uitgebreide ) gebruiksvoorwaarden gelezen en akkoord verklaard worden, dit is onacceptabel. N.B. Beoordeling wordt verstuurd zonder dat impliciete akkoord verklaring mag worden aangenomen. Client gaat NIET akkoord met de gebruiksvoorwaarden
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Super snelle levering en een prima prijs ik bestel mijn lego voortaan hier
VerbeterpuntenHeb ik niet
Een halve week levertijd is wel wat traag, plus de lokatie om op te halen was al om 17:00 dicht dus dat is lastig ophalen te combineren met werk / reistijd.
Beste Matthijs, Bedankt voor je feedback, helaas ben je niet tevreden over onze snelheid in levering. Ik zie dat je besteld hebt op donderdag 18/6 om 22:42. Op vrijdag is je pakket direct naar ons afhaalpunt verstuurd. Helaas doet de levering naar Limburg er 2 dagen over. Maandag en dinsdag is het afhaalpunt gesloten zoals te zien is op onze website. Hierdoor heb je helaas pas woensdag kunnen afhalen. uitgebreide informatie kan je vinden op: https://www.speelgoednl.nl/informatie/verzenden-bezorgen-afhalen Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Het team van SpeelGoedNL
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levertijd
de levering duurde iets langer dan was vermeld, geeft niets, maar geef dan ook 'n andere datum dan houden wij daar rekening mee.
Beste Piet, bedankt voor je feedback! Helaas ben je niet tevreden over de levertijd. Ik heb uitgezocht wat er gebeurt is. Ik zie dat je besteld hebt op 18 jun. om 16:40 Je bestelling lag niet op voorraad in Zeist en wij hebben het op 19 juni naar Zeist verstuurd. Helaas is er bij postNL iets fout gegaan in het sorteercentrum waardoor de levering vertraging opgelopen heeft. Normaliter doet de post er 1 dag over, vandaar dat wij dit ook aangeven in onze bevestiging. Echter geven wij ook aan: "We zijn afhankelijk van de vervoerder. Een enkele keer kan het gebeuren dat de post te laat is. Om er zeker van te zijn dat je bestelling klaar ligt, bel ons even". Ik hoop dat ik zo je twijfel heb kunnen wegnemen. Vriendelijke groet, team SpeelGoedNL