Pluspunten
bestelling keurig de volgende dag in huis, met een bedankkaartje.
Verbeterpuntengeen
neem een andere pakketservice. erg slechte ervaring met DPD. totaal geen inzicht over tijdstip levering. Al vaker problemen gehad met DPD. dit zal voor mij steeds een overweging zijn om bij jullie te bestellen
Bedankt voor je feedback. Wij nemen deze zeer serieus. Binnenkort stappen wij over op PostNL. Dat is voor ons een iets duurdere verzendmethode, maar kwaliteit en service zijn voor ons het belangrijkst! Vriendelijke groeten, Arno Fluitman SpeelGoedNL
ik wilde 2 x het reuzenrad bestellen , maar er was er maar 1. Nu een week later, nog steeds niet leverbaar.Voorraad mag wat mij betreft iets groter
Beste K.H.M. Bedankt voor je feedback! Ik zie positieve cijfers. Het reuzenrad is een exclusive set van LEGO. dit is een sterk gelimiteerd product wat wij niet groot kunnen inkopen. Anders hadden wij wat ons betreft ook een grotere voorraad gehad. Heb jij je al ingeschreven op het product via onze website? Wij ontvangen zeer waarschijnlijk deze week nog een paar. Met vriendelijke groet, Els van SpeelGoedNL
Pluspunten
Super snelle afhandeling en levering. Goed verpakt en super snel verzonden. Nette vermelding via de mail van de verzend status en netjes met volgservice. Absolute aanrader.
VerbeterpuntenKan er geen verzinnen.
Pluspunten
Verbeterpuntenop zaterdag onbereikbaar, kan beter.
Pluspunten
Goede prijs, snel, goede communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
allen maar positieve een geweldige service
Pluspunten
Lage prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Zeer ruime keus van Lego. Zeer snelle levering.
Pluspunten
Groot assortiment, relatief lage prijzen en zeker goede service!
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenAlles ok
Pluspunten
Snelle levering, zeer goed verpakt, goede prijs voor lego.
VerbeterpuntenVerzendkosten laten vervallen boven de 50 euro.
Pluspunten
Snelle, keurige levering, goede prijs. Een groot assortiment van lego.
Pluspunten
prima prijs en nette snelle levering
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Vlot, correct en redelijk geprijsd.
Pluspunten
Pluspunten
Hele goede service gehad, duidelijk en efficiënt. Ook meedenkend en de mevrouw die mij te woord heeft gestaan krijgt een dikke 10! Super!
VerbeterpuntenDe betalings pagina goed in de gaten houden voor eventuele fouten/bugs.