Pluspunten
Prima prijs en gratis extra's in de doos.
VerbeterpuntenPrima ervaring, geen klachten.
Pluspunten
Goede prijs, duidelijke site, goed vindbaar op Google
VerbeterpuntenOnduidelijk wat levertijd is, hoge verzendkosten.
Pluspunten
Snelle levering van product. Met zorg verpakt. Tot de volgende keer.
Pluspunten
Super fijne medewerkers, terwijl ik zelf top zenuwachtig was. Was namelijk de laatste doos die te verkrijgen was. Echt heel goed geholpen door de medewerkers.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima prijzen en snelle levering.
Pluspunten
Bij online bestellen en zelf ophalen: Leuke acties af en toe. Relatief goedkoop dan de rest. Zeer klantvriendelijk. Goede en snelle communicatie. Ruim aanbod.
VerbeterpuntenZal fijner zijn als er ook een vestiging in Noord Holland komt :)
Positive
Speed delivery and quality packing.
SuggestionsFree delivery for spending 100 euros or more.
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Scherpe prijs, veel aanbod, afleverpunten
VerbeterpuntenDe ophaalmail anders opstellen zodat het geen lap tekst meer is.
Pluspunten
Besteld, om product zelf op te halen. 's morgens besteld, in de verwachting het zou een dag kunnen duren. Nog de zelfde morgen bericht dat het die middag afgehaald kon worden.
Pluspunten
gunstige prijs, klantvriendelijk en snelle levering.
Pluspunten
Goede site waar het makkelijk bestellen is. Ik kreeg keurig een mail dat mijn bestelling verzonden was, maar de link werkte niet. Dit aangegeven middels een korte mail en ik kreeg zeer snel antwoord. Dat is goede service waar klanten van houden!
Pluspunten
Snelle en goede levering tegen een hele goede prijs
Pluspunten
Goede service en zeer snelle levering. Ben dus zeer positief.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle goede levering en een goede prijs
Beste klant. Bedankt voor je feedback. Je lage score voor prijs verrast ons, omdat we juist één van de goedkoopste LEGO winkels van Nederland zijn. Is er bij jouw bestelling iets geks gebeurd met de prijs? Zo ja, laat het ons dan alsjeblieft weten. Vriendelijke groeten, SpeelGoedNL