Pluspunten
Nette levering
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering
Pluspunten
Ik was een paar minuten na sluitingstijd, maar mocht m'n bestelling nog wel afhalen. Topservice! Eenmaal thuis bleek de legodoos leeg te zijn, maar dat konden jullie waarschijnlijk niet weten.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en duidelijke orderbevestiging + track & trace.
VerbeterpuntenGeen levering van kadopapier.... jammer.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie en goede prijzen
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Groot assortiment,goede prijzen,goede communicatie,snelle levering
Pluspunten
Alles wel!
Verzending door DPD was sloom en kwam veel te laat binnen.
Beste klant, Wij streven er altijd naar dat onze klanten helemaal tevreden zijn. Ik zie dat je ons op snelheid, prijs en betrouwbaarheid niet hoog hebt aangeschreven. Dit vinden wij jammer. Ik heb gekeken wat er met jouw bestelling is gebeurt en moest constateren dat onze verzender problemen heeft gehad met uitleveren. Helaas heb je geen contact met ons opgenomen over de vertraging en konden wij hier niet achteraan! Wij vinden het erg jammer dat je als eerste keer klant een domper hebt gehad met onze levering. Om je toch graag weer als klant te mogen ontvangen wil ik een korting aanbieden. Deze krijg je apart op de mail. Met vriendelijke groet, Rik van SpeelGoedNL
Pluspunten
ering
VerbeterpuntenIk weet geen verbetering het is allemaal vlot gegaan
Beste Aaldrik, Bedankt voor je feedback. Ik lees positieve woorden en ik zie positieve cijfers. We zijn alleen wel verbaasd over je lage score voor onze prijzen. We zijn juist één van de goedkoopste LEGO winkels van Nederland en dat wordt door de meeste van onze klanten ook herkend. Is er bij jouw bestelling iets geks gebeurd met de prijs? Zo ja, laat het ons dan alsjeblieft weten. Vriendelijke groeten, Arno Fluitman
Pluspunten
Supersnelle levering en scherpe prijzen. Prima communicatie. Ik ben blij dat dit soort winkels er zijn. Helemaal top !
VerbeterpuntenMisschien ietsje beter verpakken. Mijn (grote) legodoos paste precies in de verpakking. Iets meer buffer en/of beschermingsmateriaal is niet overbodig. Dit om te voorkomen dat de doos evt licht beschadigd word tijdens het transport. Wat meer duidelijkheid over de actuele voorraad in de fysieke winkels in bijvoorbeeld Zwolle.
Pluspunten
Schitterende en snelle levering. Een dikke proficiat! Mvgr
Pluspunten
excellent service
Pluspunten
Zoals gewoonlijk : TOP! Zowel in prijs en kwaliteit van de afhandeling.
Pluspunten
Ideaal dat er verschillende afhaalpunten zijn. Scheelt weer verzendkosten! Daarnaast is de lego goedkoper als in de winkel. Fijne winkel met behulpzame medewerkers!
Pluspunten
Prijzen zijn goed. Levering supersnel! Bedankt. Tot een volgende keer.
Pluspunten
ontzettende lieve meedenkende medewerkster aan de lijn gehad. we waren best "lastig" maar deze dame bleef meedenken en heeft alles geregeld om ons blij te maken! super. klant is koning is hier echt aan de orde, kom je nergens meer tegen. De warme douche!!
Pluspunten
Snelle levering de dag na de bestelling top!