Beste klant, Wij streven er altijd naar dat onze klanten helemaal tevreden zijn. Ik zie dat je ons op communicatie een 6 hebt gegeven. Als er iets niet goed is gegaan tijdens je bestelling, dan horen we dat graag! Misschien kunnen we daar nog iets aan doen, of in ieder geval lering uit trekken voor een volgende keer! Vriendelijke groeten, Arno Fluitman SpeelGoedNL
Pluspunten
Goeie service na een klacht van beschadigde dozen!! Goed opgelost kreeg snel nieuwe dozen toegestuurd
VerbeterpuntenSpullen veeel beter in bubbelfolie verpakken!!dan heb je veel minder klachten dat de spullen beschadigd aankomen, beetje extra plastic zijn de kosten niet. Tevreden klanten zijn het belangrijkst. Dan komen ze vaker bij je kopen!
Pluspunten
Goede communicatie via de mail en snelle levering.
Pluspunten
vlotte levering ook artikelen die waren uitverkocht konden snel geleverd worden
Pluspunten
Goede website. Snelle levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Keurig ingepakt
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
Pluspunten
Vriendelijke behandeling op afhaalpunt in Zwolle
Pluspunten
Duidelijke site ensnelle levering
Pluspunten
Goede prijs, snelle mogelijkheid tot ophalen, dichtbij
VerbeterpuntenDe openingstijden van de alfa-winkel staan in de afhaalmail anders aangegeven (9-17) dan op het alfacollege aangegeven staat (9-15.30) ik stond dus voor een dichte deur, maar de medewerkers van het alfa hebben dit super opgelost.
Beste Karine, Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed dat je ons hierop attendeert. Wij gaan dit aanpassen in de bestelbevestiging. Graag tot ziens! Vriendelijke groet, het team van SpeelGoedNL
Pluspunten
Stabiel Snelle levering
VerbeterpuntenDeze enquette sturen terwijl nog op een verzendbericht wordt gewacht. Dus op het verkeerde been gezet. Verzendkosten zouden boven een zeker bedrag nihil moeten zijn. Ik zelf zou dan eerder nog wat extra bestellen. Op de site 'zeggen' dat een item een levertijd 4-8 dagen heeft terwijl het niet op voorraad is.
Beste Dick, Bedankt voor je feedback. Je geeft helder aan waar de miscommunicatie zit. De levertijdindicatie. Dit pakken wij direct op om te veranderen. Het geeft een vertekend beeld voor jou als klant. Het versturen van het klantbeoordelingsverzoek gebeurd door het bedrijf: KiyOh. Hier hebben wij weinig invloed op omdat dit een onafhankelijke partij is. Gratis verzending is bij ons vanaf een bestelling ter waarde van €150. Met vriendelijke groet, Rik van SpeelGoedNL
Pluspunten
Keurig netjes verpakt, goede informatie m.b.t. levertijdstip Snelle levering. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het is goedkoop en snel leverbaar