Pluspunten
Zeer ruime keuze Goedkoper niet gevonden Sneller dan snel !!! Top service
Pluspunten
Keurige en betrouwbare communicatie en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en op einde van de dag dus waren thuis
Pluspunten
Supersnel en goedkoop. Hulde!
Pluspunten
- afhalen in Zeist (om de hoek van woonadres) - snelle en heldere communicatie - geode prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
"Lekker" makkelijk en vlotte afhanding.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs en snelle levering
Pluspunten
super snelle levering
Verbeterpuntenbezorgkosten lager als het ook door de brievenbus past!
Bedankt voor je feedback. Wij hebben gekeken naar jouw bestelling en helaas komen wij tot de conclusie dat de bestelling niet met verpakking door de brievenbus past. Wij moeten voor brievenbuspost 3 cm aanhouden en de bestelling komt op 4 cm.
Pluspunten
Ze denken echt met je mee. Ik belde om de status van een product dat uitverkocht was te achterhalen. Het bleek dat het nog even ging duren. Later werd ik teruggebeld dat er nog 1 licht beschadigde doos was. Fijn! En de bestelling is heel snel geleverd.
VerbeterpuntenDuurde iets langer dan ik hoopte voordat er een antwoord kwam op mijn op de website gestelde vraag.
Pluspunten
Gewoon goed, bestellen, betalen en snel geleverd.
Pluspunten
Het artikel wat ik zocht was bijna overal uitverkocht, in sommige gevallen werd mij dit via de mail medegedeeld nadat ik het artikel al had betaald. Bij U was het leverbaar, een goede prijs én zeer snelle levering. Bedankt!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Goed geprijsd, ruim assortiment met veel exclusieve sets, goede service, snelle levering of berichtgeving over levering.
Verbeterpuntenbij een nieuwe bestelling, staat vaak een vorige bestelling nog in de winkelwagen,achter de schermen neem ik aan, ik zie dit altijd pas bij het invullen van adresgegevens enz., als je de bestelling definitief maakt, staan er ineens meer producten bij dan je op dat moment wilt bestellen, terwijl die allang geleverd is. Extra opletten dus!
Bedankt voor je feedback Mandy. Dit probleem hebben wij onlangs opgepakt met onze webbouwer en gaan er vanuit dat je dit probleem de volgende keer niet weer ondervindt. Tot de volgende keer op SpeelGoedNL.
Pluspunten
Snelle communicatie Snelle levering netjes
VerbeterpuntenKorting bij meerdere dozen tegelijk
Pluspunten
Verder alles oke. Snel en goede communicatie!
VerbeterpuntenJammer van de hoge verzendkosten
Pluspunten
als het leverbaar is dan snelle service
Verbeterpuntende eerste mail kreeg ik van jullie dat iets leverbaar was en toen ik naar de site ging was het nog niet leverbaar
Vervelend dat het artikel dat u wilde bestellen niet meer voorradig was! Wij bieden in onze webwinkel de optie om een automatisch bericht te ontvangen wanneer een artikel weer op voorraad komt. Bij sommige producten is de voorraad echter beperkt en er zijn producten waarbij heel veel klanten zich hebben ingeschreven. Het kan dus voorkomen dat een gewild artikel alweer is uitverkocht als u het bekijkt. Als er haast bij is, dan kunt u het beste per e-mail of telefonisch het betreffende artikel reserveren. Dan vist u nooit achter het net!
Pluspunten
Goede site, snelle levering
VerbeterpuntenIk had een opmerking geplaatst bij de bestelling over de verzendkosten. Ik heb voor meer dan 300 euro aan spullen gekocht en moest toch nog verzendkosten betalen. Dat voelt niet goed, zeker omdat veel webwinkels geen verzendkosten in rekening brengen. Ook jammer dat er geen reactie op is gekomen. Ik bestel dan volgende keer toch liever bij een andere winkel.
Wat jammer dat u niet vóór bestelling contact hebt opgenomen! We hadden graag toegelicht dat we bewust onze productprijzen laag houden, maar wel verzendkosten rekenen. Partijen die gratis verzenden versleutelen dit meestal in hun prijzen. In uw geval hadden we in overleg best wat kunnen regelen, maar achteraf is dat altijd lastiger. U had op het bestelformulier een korte opmerking geplaatst "Wel raar dat er bij zo'n bedrag nog verzendkosten bijkomen.....". Ondanks dat dit geen vraag is vind ik dat onze klantenservice hierop had moeten reageren. Daarom willen we u alsnog tegemoet komen. Wilt u daarvoor contact met ons opnemen? Daarbij moet ons wel van het hart dat wij uw totaaloordeel met een 3 wat ongenuanceerd vinden.
Pluspunten
prima service, gemakkelijk mee te communiceren snelle reactie snelle levering, zondag besteld dinsdag in huis
VerbeterpuntenHeb geen email bevestiging ontvangen, vandaar contact gezocht. Ook geen link per email ontvangen, waardoor ik zou moeten kunnen inloggen. Kan dat dus nog steeds niet.