Pluspunten
Prijsstelling is erg goed en omdat we in Zeist wonen prima afhaalpunt.
VerbeterpuntenMeer afhaalpunten verspreis over het land zal omzet vergroten met name omdat orderbedrag voor gratis levering hoog is.
Pluspunten
Makkelijk te bereiken klantenservice waar ze ook ècht goede service bieden! Ik had een grote order geplaatst en kwam direct na het betalen erachter dat ik 3 dingetjes was vergeten. Met slechts 1 vriendelijk telefoontje werd mijn bestelling direct aangepast en zo kon de complete order dezelfde dag nog worden verbonden :) Een top ervaring bij dit bedrijf dus!
Pluspunten
Zeer snelle service,netjes ingepakt ,goede prijs
Alle LEGO waarbij staat, Momenteel niet leverbaar, Uit productie, Niet meer leverbaar verwijderen van jullie website. Zodra ze weer op voorraad zijn, er weer op zetten op jullie website, uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, Nieuw, momenteel niet leverbaar Informeer mij, een datum erbij wanneer het wel leverbaar is. Bijvoorbeeld bij een product is op die dag, datum, maand en het jaar uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, Uit voorraad leverbaar of/en Op = Op ook het aantal hoeveel op voorraad. Maandaanbiedingen of acties een datum erbij zetten, vanaf datum en tot datum of de maand. Afhaalpunt Hoogezand dat je daar ook kan betalen met cash of pin. Dat je ook kan betalen met een acceptgiro, na het bezorgen. Dat je je pakje laat bezorgen bij een Post NL Postkantoor of Post NL Pakketpunt bij jouw in de buurt. Bewijs uitprinten en mee nemen en laten zien. Je haalt je pakje op en dat je het daar ook kan betalen met cash of pin.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenEr staan veel producten op de site die niet meer te bestellen zijn. Dat vind ik storend
Pluspunten
het is heel goed
Pluspunten
Duidelijke communicatie, supersnelle levering.
Pluspunten
alles tip-top in orde
Pluspunten
Hele grote selectie aan lego en ook goede prijzen daarvoor, wat tof is; is dat SpeelgoedNL vaak ook oudere lego sets heeft die moeilijk te vinden zijn, en dat ze daardoor als nog na een hele poos gewoon gesealed in de doos nog te vinden zijn voor een normale prijs, echt edn top selectie en top winkel.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er op de website een filter zou komen waardoor je makkelijker kunt zien wat wel en niet op voorraad is, dat is soms nog een beetje verwarred en soms wordt het daardoor een speurtocht welke lego sets jullie nou wel en niet hebben.
Beste Sander, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en onze winkel. Wanneer je producten in het winkelmandje kunt toevoegen is het product ook daadwerkelijk op voorraad in ons hoofdmagazijn. Ik zal de verbeterpunten die je aangeeft doorgeven aan desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
goedkoop en snelle service als het niet aanwezig is.
Verbeterpuntenkorting geven als het toch nog duurder is als op internet.
Pluspunten
Awesome "attention to the customer"! Response time to any kind of query in "no time"!!! What you see within their web site is really what you get!
VerbeterpuntenNone, other than just having someone available, within their collection points, scattered throughout Netherlands, better prepared to deal with expats (like myself). So much sorry for not being able (yet...) to speak or understand Dutch properly... My bad (as a customer)!
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Zéér tevreden !
VerbeterpuntenZie niet direct een punt voor verbeteren.
Pluspunten
Vlotte levering een persoonlijke inpak kaart van de inpakster.
VerbeterpuntenVeel te drukke website en teweinig losse lego onderdelen en teveel sets.
Beste fam Klein, Bedankt voor je beoordeling over SpeelGoedNL. Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. We hebben de opgegeven verbeterpunten doorgenomen en we nemen dit mee in ons werkproces. Met vriendelijke groet, SpeelGoedNL