Pluspunten
koen levertijd na
Pluspunten
Snelle levering na betaling met overschrijving! Prijzen zijn scherp!
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Pluspunten
Erg duidelijk over wanneer de bestelling geleverd wordt.
Pluspunten
Goed in gepakt en verstuurd
Pluspunten
De laatste tijd vallen de aanbiedingen tegen. Ook de verkoopprijs tegenover de adviesprijs is minimaal. Voorheen 20-25% goedkoper vergeleken met Intertoys, de laatste tijd maar 10%
VerbeterpuntenLaat Maandaanbiedingen ook Maandaanbiedingen zijn, en geen kwartaal aanbiedingen
Pluspunten
Gewoon uitstekend
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
Ik werd heel erg vriendelijk te woord gestaan toen ik mijn Legobestellingen kwam ophalen. Bovendien na mijn telefoontje welke niet werd beantwoord omdat het waarschijnlijk geen goed moment was , werd ik persoonlijk teruggebeld ! Dat vind ik nog eens klantgericht bezig zijn ; geweldig !
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Snelle levering en leuke prijzen.
VerbeterpuntenAfschaffing verzendkosten bij een bestelling vanaf 50 euro zou maken dat ik vaker zou bestellen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Nette en snelle levering. Ruim assortiment.
Pluspunten
Snelle levering voor een leuke prijs
Pluspunten
Goed en snel geregeld en snelle verzending top
Pluspunten
Prima , snelle service , leuk ophaalpunt !
Pluspunten
Het pakje kwam op tijd en netjes verpakt. Ik ben heel blij met deze service en zal zeker in de toekomst weer bij speelgoednl bestellen.
Pluspunten
fantastisch communicatie, bestelling heel soepel gegaan.