Pluspunten
Voor mij in de buurt, dus kan producten gemakkelijk afhalen. De scherpe prijzen en besparing van verzendkosten, maken hier bestellen extra aantrekkelijk.
Pluspunten
Aardige mensen.
VerbeterpuntenVerpakking kon beter van de laatste bestelling.
Pluspunten
Goede website, goed assortiment, goede acties, snelle levering.
Pluspunten
Complete sortering qua Lego. Snelle levering voor goede prijs.
Beste, Ik zie dat je ons hebt beoordeeld met een cijfer 2. Ik hoor graag van je waar dit mee te maken heeft? Is er iets niet goed gegaan met je bestelling? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Pluspunten
Fantastisch dat jullie afhaalpumten en regelmatig leuke akties hebben! Ik haal mijn bestelling altijd graag op bij SpeelGoedZeist. Leuke winkel, met ook daar volop keuze, en aardige mensen.
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat de bestelling ook in de winkel voldaan kan worden. Tijdens bestellen ( na invoeren eventuele kortingscode) schiet afhalen Zeist maar Zwolle?
Pluspunten
Prijs van het product. Snelheid van levering.Goed bereikbaar. Een probleem wordt adequaat opgelost.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Ga vooral zo door.
Pluspunten
Veel Lego, goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Alles was super. Snelle levering van Nederland naar Belgie en het pakje was heel goed te volgen met de track and trace code.
Pluspunten
Snelle levering, nette verpakking en doos
Pluspunten
Zeer goed verpakt en snelle levering.
Pluspunten
Ik vergelijk altijdd verschillende sites voor lego prijzen, maar 9 van 10 keer komt speelgoednl.nl er als goedkoopste uit en scheelt dit aanzienlijk in prijs! De levering is altijd super snel en goed verpakt! Zeer tevreden!
Pluspunten
Zeer snelle verzending naar Belgie. Top!
Pluspunten
Duidelijke info rondom pakketje en snelle levering daardoor
Alle LEGO waarbij staat, Momenteel niet leverbaar, Uit productie, Niet meer leverbaar verwijderen van jullie website. Zodra ze weer op voorraad zijn, er weer op zetten op jullie website, uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, Nieuw, momenteel niet leverbaar Informeer mij, een datum erbij wanneer het wel leverbaar is. Bijvoorbeeld bij een product is op die dag, datum, maand en het jaar uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, In season sale, Uit voorraad leverbaar of/en Op = Op ook het aantal hoeveel op voorraad. Maandaanbiedingen of acties een datum erbij zetten, vanaf datum en tot datum of de maand. Afhaalpunt Hoogezand dat je daar ook kan betalen met cash of pin. Dat je ook kan betalen met een acceptgiro, na het bezorgen. Gratis verzending boven €99,- naar beneden. bijvoorbeeld vanaf €20,- Dat je je pakje laat bezorgen bij een Post NL Postkantoor of Post NL Pakketpunt bij jouw in de buurt. Bewijs uitprinten en mee nemen en laten zien. Je haalt je pakje op en dat je het daar ook kan betalen met cash of pin.
beste Mo Xi, Bedankt voor je reactie, We laten de LEGO wat momenteel niet leverbaar is staan omdat er klanten zijn die hier hun informatie afhalen. We kunnen er geen datum bijzetten wanneer het weer leverbaar is omdat wij dit heel vaak zelf ook niet weten. Net als de hoeveelheid voorraad: Wij hebben meerdere verkoopkanalen op 1 voorraad. De datum's bij een actie zetten is een goed punt en ga ik doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Betalen na levering vinden wij te riskant en met veel dure LEGO artikelen wordt fraude gepleegd, vandaar dat wij er niet voor kiezen dat een artikel eerst wordt verstuurd en dan pas betaald wordt. Bij Hoogezand kun je niet pinnen/contant betalen omdat niet mag, wij zijn namelijk geen winkel. Mvg SpeelGoednl
Pluspunten
Netjes ingepakt, super snel gegaan allemaal