Pluspunten
zeer uitgebreide collectie, veel goedkoper als de grote speelgoedwinkels, zeer snelle bezorging
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
omdat ik in Zeist woon, waar een afhaalpunt is, profiteer ik van een uitgebreid assortiment (winkel én internet) en heb ik geen verzendkosten, prima combinatie. De mensen bij het afhaalpunt zijn ook heel vriendelijk, helemaal tevreden dus.
Pluspunten
goeie prijs voor lego, altijd snelle levering, ook op de afhaalpunten.
Pluspunten
Absoluut een bedrijf waar met scherpe prijzen wordt gerekend.
VerbeterpuntenVolgens de site site zou het de volgende werkdag geleverd kunnen worden indien op tijd besteld. Ik begrijp dat er een weekend tussen zat en dat dit de boel vertraagd. Toch was het een dag meer dan we hadden verwacht. Misschien de volgende keer een (automatische) mail sturen met de verwachte levertijd of deze levertijd tonen in het winkelmandje. Bij ons was het geen groot probleem, maar iemand die op het laatst nog iets voor een verjaardag regelt funest :).
Beste , Bedankt voor je reactie en beoordeling! Het staat op onze website besteld voor 16:00 dan versturen wij het dezelfde dag. Wanneer de bestelling bezorgd wordt ligt aan de vervoerder (PostNL) hier zijn wij helaas afhankelijk van. Er wordt automatisch een mail verstuurd met de track & trace gegevens waarop je je pakket kunt volgen. Ik hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team SpeelGoedNL
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
betrouwbaar en goedkoper
Pluspunten
Snelle en correcte afwikkelen. Prima!
VerbeterpuntenGeen, jullie doen het goed. Ga zo door.
Pluspunten
Ik was iets vergeten te bestellen. Dit kon zonder problemen aan de bestelling worden toegevoegd. Snelle en goed service!
Pluspunten
snelle levering, vaak kortingen
Verbeterpuntenprijs verzendkosten omlaag
Pluspunten
Top-winkel.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Correcte , snelle levering , prima !!
VerbeterpuntenGeen
Beste Inge, Bedankt voor je beoordeling. Ik zag dat je ons een onvoldoende hebt gegeven voor de prijs. Was er iets niet naar wens? Dan hoor ik graag van je. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
via de mail besteld en snel in huis
Pluspunten
Wij wilden onze bestelling in de winkel op komen halen, maar het was niet zeker dat die op zaterdag binnen zou zijn. We hebben gebeld en er werd aangegeven dat ze zouden terugbellen als de bestelling binnen was. Toen we op locatie waren bleek er toch iets mis te zijn met de bestelling en dat werd op een correcte manier opgelost. Complimenten en dank daarvoor!