Pluspunten
De prijs en snelheid van leveren (als de bestelling natuurlijk niet zoek geraakt)
VerbeterpuntenMijn bestelling ging verloren en werd uiteindelijk na mijn herinnering nipt op tijd nog geleverd. Dit is voor mij geen goede eerste kennismaking !.
Beste Jürgen, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je bestelling in eerste instantie niet verzonden is. Helaas heeft dit te maken gehad met een storing in ons systeem die dag, waarvoor nogmaals onze excuses. Wij hopen dat je toch nog vertrouwen houdt en daarom begroeten we je graag een volgende keer weer op onze webshop. Met vriendelijke groet, Karin Dijkstra van SpeelGoedNL
Pluspunten
Voor het eerst besteld. Super blij dat ik de gok heb gewaagd. Wat een snelle en goeie service. Er stond een brief in het pakketje met de naam van diegene die het pakje had ingepakt. Zoontje is super blij.
Pluspunten
leuke prijzen, snelle service, overzichtelijke site
Pluspunten
Prima levering, goede prijs!
Verbeterpuntende e-mail en adressering bij een ander afleverafdres klopt niet naam en t.a.v. worden omgedraaid
Beste Martijn, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat de naam en t.a.v. zijn omgedraaid, ik zal het doorgeven aan desbetreffende afdeling en we zullen hier op letten. Met vriendelijke groet Karin van SpeelGoedNL
Beste , Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de prijs niet naar wens is. LEGO is een duur maar kwalitatief goed product. Ten opzichte van de adviesprijs van LEGO geven wij al hoge kortingen Met vriendelijke groet Team SpeelGoedNL
Pluspunten
Keurige levering
VerbeterpuntenJammer dat een dag nadat het geleverd werd het product in de aanbieding was
Pluspunten
heel fijn dat het kon worden afgehaald bij een winkel in de buurt en we dus niet hoefden te wachten op eht pakket
Pluspunten
Persoonlijke ingepakt door persoon met naam erbij
Pluspunten
Goede prijs en snelle service.