Pluspunten
Snelle reactie op een mailtje. Vlotte levering is drukke sinterklaastijd
Pluspunten
mooie doos , zeer tevreden , snelle levering
Pluspunten
goede communicatie, snelle levering !!
Pluspunten
helder en super snel!
Pluspunten
Zeer snelle levering, goed verpakt zodat er niets beschadigd is ! Super! Ben zeer tevreden :-)
Pluspunten
Aantrekkelijk geprijst en zeer snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering en mogelijkheid tot afhalen. leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenKan vaak niet inloggen.
Pluspunten
Zorgvuldig ingepakt. En keurig optijd geleverd!
VerbeterpuntenJammer dat de kortingscode die bij geleverd wordt niet werkt.
Pluspunten
Snelle reactie na opmerkingen
VerbeterpuntenDe sets waren los verpakt zonder bescherming zodat sets konden schuiven. Dit was niet zoals vorige keer.
Beste Gert, Bedankt voor je reactie en feedback. Onze excuses dat de give away niet bij je bestelling zat! deze zullen wij alsnog naar je toesturen. Dat de sets los verpakt waren zodat ze konden schuiven is absoluut niet onze manier van werken! Ik zal dit doorgeven aan het magazijn zodat dit niet weer kan gebeuren. Met vriendelijke groet, Jolanda ( SpeelGoedNL)
Pluspunten
worden goed geholpen en altijd vriendelijk
Pluspunten
Levering (afhalen) was bij een net bedrijf in Zeist.
Verbeterpunten15% boven de adviesprijs is niet netjes. Ook wanneer dit vernoemd werd, werd hier niks aan gedaan.
Beste Maurice, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de prijs van je bestelde product. Ik zie dat je een collector LEGO (de winter Toy Shop) gekocht hebt. Deze zijn zeer om te kopen. De adviesprijs via de LEGOshop is aangegeven op basis van oude prijzen. Deze komt niet meer in productie en LEGO kan deze zelfs ook niet leveren, helemaal niet voor deze prijs. Wij kunnen deze set dus niet rechtstreeks kopen van LEGO. Gelukkig hadden wij deze nog op voorraad en hebben we vele klanten zeer gelukkig mee kunnen maken. Wanner je deze set elders voor de adviesprijs kan kopen dan kun je de set altijd retour doen (als deze natuurlijk niet geopend is). Ik hoop je hiermee voldoende uitleg gegeven te hebben. Met vriendelijke groet,Team SpeelGoedN