Pluspunten
Snelle afhandeling en melding van verzenden.
VerbeterpuntenIk heb niet direct een Tip maar een opmerking: Ik had een Kortingscode gehad omdat mijn bestelling niet compleet was op 17-6-17, ordernr. 206912, deze kortingscode was ongeldig bij de bestelling j.l. dat vond ik wel jammer, de kortingscode is: DuineveldU829 Er stond niet in de mail dat deze code maar beperkt geldig is. Ik hoop dat u hier wat mee doet, verder bedankt voor deze laatste bestelling. m.v.g. Ruud
Beste Ru, Wat vervelend dat de kortingscode het niet doet! Het is onze fout dat wij er niet bij hebben vermeld hoelang de code geldig is. Ik wil je daarom een nieuwe kortingscode aanbieden. Deze verstuur ik per mail. Ik hoop dat je tevreden bent met de oplossing Met vriendelijke groet Jolanda (SpeelGoedNL)
Pluspunten
Goede eerste ervaring. Goede reclame bijgeleverd, zet aan tot overweging
VerbeterpuntenNvt
nvt
Pluspunten
snel en goedkoop! netjes verpakt en leuke persoonlijke benadering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en duidelijk.
Pluspunten
Bijzondere lego items in assortiment. Snelle verwerking van bestelling en gebruik afhaalpunten ideaal. Contante betaling hierdoor mogelijk
Pluspunten
Snelle levering en goed geprijsd.
Pluspunten
Goed geregeld alles.
Pluspunten
Persoonlijke touch is erg leuk: kaartje van wie je pakketje heeft ingepakt.
Pluspunten
snelle afhandeling/prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
duidelijk
VerbeterpuntenLevering in leuke spellenzaak is verslavend!
Pluspunten
Lego technic doos degelijk verpakt voor transport.
Pluspunten
Artikelen op voorraad en snel op te halen in de winkel.
VerbeterpuntenWinkel in Zwolle was op zaterdag erg druk en helaas was er 1 employee om te helpen.
Pluspunten
In de winkel was het product niet aanwezig. Toen gelijk voor mij besteld en volgende dag kon ik het gelijk afhalen. Was prettig meedenken!
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.