Pluspunten
Ik heb zeer tevreden met alles!
Pluspunten
Alles correct geleverd volgens afspraak.Goed verpakt.
VerbeterpuntenBedrijf beloofde ons een email te sturen,wanneer het pakket verzonden was,maar dat deden ze niet. Gelukkig waren we thuis toen bezorger kwam.
Beste Henk, Elke avond rond 19:00 wordt er automatisch een track en trace code verstuurd. wat vervelend dat deze mail niet goed bij je is aangekomen! Het kan zijn dat deze in je spam mailbox terecht is gekomen. Helaas zien we dit vaker. Gelukkig is het pakket goed aangekomen. Met vriendelijke groet Jolanda (SpeelGoedNL)
Pluspunten
Snelle levering. Zeer nette service om een probleem op te lossen. Klantvriendelijk. Mooie aanbiedingen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer soepel, naar foute bestelling snel verholpen, super
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Snelheid, wijze van verpakken / bezorgen en snelheid van reageren / communiceren bij vragen.
VerbeterpuntenPrijzen zouden iets scherper kunnen, zeker de extra bijdrage bij het betalen via Paypal is niet zo klantvriendelijk.
Beste Robert-Paul, LEGO is een kwalitatief goed product en gaat generaties lang mee. Op lange termijn ben je dus goedkoper uit dan wanneer je speelgoed koopt dat snel stuk gaat. Ten opzichte van de adviesprijs van LEGO geven wij al hoge kortingen, dat is de reden waarom wij geen extra korting geven. De extra bijdrage voor PayPal is het bedrag wat wij ook betalen als een klant met PayPal betaald. Wij willen de optie dat de klant met PayPal kan betalen wel aanbieden. Als je betaald via bankoverschrijving of IDEAL heb je de extra kosten niet. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, Met vriendelijke groet, Jolanda (SpeelGoedNL)
Pluspunten
Altijd heel snelle levering, makkelijke betaling, keurige verzending. Vaak het voordeligste adres!
VerbeterpuntenHet inzien van oude bestellingen geeft mij steeds de indruk dat ze nog niet afgesloten zijn en/of nog betaald moeten worden. Ook de vermelding van nabestelling is niet erg duidelijk.
Beste Jan, Bedoel je dat de bestelling in je account open blijft staan? Wat bedoel je precies over de vermelding van nabestelling? Ik wil je graag verder helpen zodat ik het probleem bij degene neer kan leggen die over de website gaat en het misschien kan aanpassen. Met vriendelijke groet, Jolanda ( SpeelGoedNL)
Pluspunten
Zeer prettig en klantvriendelijk contact bij informatie i.v.m. bestelling. Snelle levering, keurig verpakt, zeer duidelijke website, prima prijzen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Het was op tijd en netjes verpakt
Verbeterpuntenik zou graag bij verzenden de keuze willen hebben, om het cadeau af te laten leveren bij een winkel of afhaalpunt
Beste Femke, Dit is mogelijk via onze webshop. Je kunt dan in plaats van standaard verzending kiezen voor gratis afhalen bij diverse afhaalpunten en winkels. We zien je graag een volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Assortiment Service
Pluspunten
Zeer nette en snelle levering tegen een mooie prijs. Zeer tevreden op alle punten!
Pluspunten
snel, duidelijk, geeft vriendelijke indruk
Pluspunten
Snelle, correcte en goede levering
Pluspunten
Goede service, vlotte levering.
VerbeterpuntenGa zo door!