Pluspunten
Word vriendelijk te woord gestaan. Had wat vragen over het afhalen en kreeg duidelijke antwoorden. Doos was bij afhalen al netjes ingepakt. Een flap open zodat ik kon zien dat de juiste soos erin zat. Attent!
VerbeterpuntenEen Hollands punt: de aangekochte doos was 5 euro duurder dan op de Lego-site zelf. De service echter maakt dat verschil goed.
Beste Gert, Bedankt voor je beoordeling. Wellicht was het artikel in de aanbieding op de LEGO site. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Lego set die nergens meer verkrijgbaar is, gewoon op voorraad. Super service .
Pluspunten
Dat je kan zien waar je pakje is.
VerbeterpuntenAlle LEGO waarbij staat, Momenteel niet leverbaar, Uit productie, Niet meer leverbaar verwijderen van jullie website. Zodra ze weer op voorraad zijn, er weer op zetten op jullie website, uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, Nieuw, momenteel niet leverbaar Informeer mij, een datum erbij wanneer het wel leverbaar is. Bijvoorbeeld bij een product is op die dag, datum, maand en het jaar uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, Uit voorraad leverbaar of/en Op = Op ook het aantal hoeveel op voorraad. Maandaanbiedingen of acties een datum erbij zetten, vanaf datum en tot datum of de maand. Afhaalpunt Hoogezand dat je daar ook kan betalen met cash of pin. Dat je ook kan betalen met een acceptgiro, na het bezorgen
Beste Mo, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wij vermelden bewust op de webshop als producten niet meer leverbaar zijn omdat we soms af en toe toch nog aan deze producten kunnen komen. Een datum bij nieuwe producten vermelden is helaas niet mogelijk omdat het vaak niet zeker is wanneer producten bij ons binnenkomen. De data van maandaanbiedingen staat op de homepage wel vermeld dat het om de gehele maand gaat. In Hoogezand kun je niet met cash of pin betalen, dit hebben wij in het bestelproces aangegeven en betalen met acceptgiro is helaas niet mogelijk. De tip over de aantallen zullen wij doorzetten naar de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
De LEGO dozen waar heel goed verpakt en zijn zonder enige schade aan de dozen aangekomen. Ook zaten er een paar LEGO posters en een LEGO cataloog bij.
Pluspunten
Goede prijzen. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
Is de eerste bestelling geweest, ze communiceren goed. Wat ze beloven komen ze na. Dus zeer tevreden
VerbeterpuntenGewoon op deze manier doorgaan
Beste Ruud, Bedankt voor je beoordeling en reactie! Ik zie dat je ons voor snelheid/levertijd een 5 hebt gegeven. Wat is hier de reden van? is je pakket laat aangekomen? Voor 16:00 besteld versturen wij het dezelfde dag nog. Het kan voorkomen dat door vertraging bij onze vervoerder het pakket later aan is gekomen dan je had verwacht. Graag zou ik van je horen of dit het geval was. Met vriendelijke groet Jolanda ( Team SpeelGoedNL)
Pluspunten
Met de ervaring van mijn vorige bestelling durf ik iedereen dit bedrijf aanbevelen. Correcte en snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
alles is goed. communicatie levering de producten zelf. en de prijs is super.
geen
Pluspunten
Prima site, en perfecte communicatie. 2 mooie dozen Lego gevonden voor een goede prijs, waarvan 1 helaas niet leverbaar was. Ik kon mijn gegevens achterlaten op de site, waarop men mij op de hoogte zou houden als het artikel weer binnen was. 24 uur later kreeg ik een mail dat het artikel weer voorradig was, meteen het geld overgemaakt en de dag erna had ik alles al in huis. Echt super goed geregeld!
VerbeterpuntenTot op heden geen verbeterpunten., Keep up the good work!
Pluspunten
snel en goed.
Pluspunten
Tip top in orde, prima service en snelle levering.
Pluspunten
Een overzichtelijke website en een aantrekkelijke prijs een zeer snelle levering waarbij het product goed verpakt is.
Pluspunten
alleen maar positief, ga zo door!