Pluspunten
Alleen maar positief. Snelle levering, goede prijs, en mooi aanbod!
VerbeterpuntenNope.
Pluspunten
Snelle levering. Heldere communicatie over bezorging. En dit artikel was bij jullie als enige goedkoper dan bij andere LEGO-verkopers. Al vaker LEGO gekocht bij jullie, fijn adres ervoor.
Pluspunten
Goede prijs/ kwaliteit
VerbeterpuntenAfhaalpunt in Twente zou prettig zijn ;-)
Pluspunten
Werkdagen voor 16:00 uur de volgende werkdag in huis
VerbeterpuntenAlle LEGO waarbij staat, Momenteel niet leverbaar, Uit productie, Niet meer leverbaar verwijderen van jullie website. Zodra ze weer op voorraad zijn, er weer op zetten op jullie website Alle LEGO waarbij staat, Nieuw, momenteel niet leverbaar Informeer mij, een datum erbij wanneer het wel leverbaar is. Bijvoorbeeld bij een product is op die dag, datum, maand en jaar uit voorraad leverbaar. Alle LEGO waarbij staat, Uit voorraad leverbaar ook het aantal hoeveel op voorraad. Maandaanbiedingen een datum erbij zetten. Ook op de zaterdagen bezorgen. Afhaalpunt Hoogezand dat je daar ook kan betalen met cash of pin.
Beste Mo Xi, bedankt voor je beoordeling! Wij laten deze artikelen staan omdat we hopen dat deze producten wel weer op voorraad komen. Helaas is het voor ons ook meestal niet bekend wanneer bepaalde producten binnenkomen, dus vandaar dat er geen datum bij vermeld staat. Bedankt voor je tip voor de maandaanbieding, een maandaanbieding is een gehele maand geldig. PostNL bezorgt ook op zaterdag hoor, afhalen bij afhaalpunt Hoogezand kan helaas niet op zaterdag. Omdat wij geen winkel hebben in Hoogezand is het ook niet mogelijk om met cash of pin te betalen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie op e-mail en levering zoals afgeproken
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Cadeau is nog niet overhandigd maar de levering etc. Was prima
Pluspunten
- Levert snel - Afhalen is mogelijk - Goede producten - Goede klantenservice
Verbeterpunten- Levert een tasje mee van €0,10 zonder dit te vermelden.
Beste Stijn, Bedankt voor je beoordeling. Op de factuur hebben wij vermeld dat het tasje bij de prijs is inbegrepen. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Toen de levering niet op tijd dreigde te komen voor de verjaardag van mijn zoon, werd er zeer vakkundig en snel een nadere oplossing geboden. Prijzen zijn heel scherp! Ook voor bijvoorbeeld de wat kleinere Lego dozen scheelt het al snel veel euro's met de andere speelgoedwinkels (ook andere online winkels, bijvoorbeeld Bol). Klantenservice is goed te bereiken en zeer vakkundig en behulpzaam. En ze doen wat ze beloven!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levertijd, groot assortiment. Ze hebben spulletjes die ik nergens anders ben tegengekomen en dat ook nog eens voor goede prijzen! Posters en stickers die als verrassing bij de bestelling zaten vonden de kids ook top!
VerbeterpuntenReservering ook 'meetellen' als bestelling. Ik wilde een dekbedovertrek bestellen maar die was niet ook voorraad. Als ik 'm reserveerde dan telde hij niet mee bij de totaalwaarde van de bestelling terwijl ik bestelde voor 100 euro om verzendkosten te voorkomen. Ik had alles wel willen reserveren en betalen en dan willen wachten op ontvangst totdat de dekbedovertrek binnen was. Maar goed, ik heb een andere besteld. Is maar een tip overigens want ik ben zeer tevreden!
Beste Martine, Bedankt voor je feedback. Wat betreft je verbeterpunten, een reservering bij ons houdt niet in dat het product automatisch voor je gereserveerd wordt. Dit heeft er mee te maken dat bepaalde producten moeilijk leverbaar zijn en wij niet kunnen garanderen of ze daadwerkelijk binnenkomen. We zien je graag een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Ruime collectie, lage(re) prijzen dan de grote speelgoedwinkels. En zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte levwring. En een lage prijs.
Pluspunten
Daar voor mij ook de legodoos belangrijk is, was ik blij verrast dat beide dozen in een degelijke om doos waren verpakt. Tevens was de lego techniek doos nog eens omhult met noppenfolie tegen beschadiging van de doos. Ik vond dat super en uitermate attent mijn dank daarvoor.
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle verzending, gewoon een topbedrijf!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een overzichtelijke website en een leuke winkel (in Zwolle)!
VerbeterpuntenIk verzamel heel specifiek de LEGO Constraction figuren. Hiervoor is een subcategorie op de site gemaakt, wat lekker overzichtelijk is. De 2 nieuwe sets 75531 en 75532 had ik eerst niet gezien omdat deze (nog) niet aan het LEGO Constraction menu zijn toegevoegd.
Beste Jeroen, Bedankt voor je reactie en beoordeling! Ik ga het doorgeven aan degene die hier over gaat. Altijd goed een oplettende klant:) Met vriendelijke groet, Jolanda (SpeelGoedNL)