Pluspunten
VerbeterpuntenDe 3 van de 5 cases voor de minigiguurtjes hebben tijdens transport beschadigingen opgelopen doordat er veel bewegingsruimte in de doos was. Wellicht zou een plastic zakje of bruin papier dit in de toekomst kunnen voorkomen. Het is niet zo erg dat ik een volgende keer niet zal bestellen.
Beste Lucas,Bedankt voor je feedback en goed dat je dit aangeeft. Wij gaan dit oppakken met ons magazijn. Pakketten die wij versturen dienen altijd verzonden te worden met beschermingsmateriaal. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Leveren heel snel.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit, ook voor het verzenden valt de kost goed mee!
Pluspunten
Afhalen in Hoogezand is voor ons perfect. Afgelopen keer mochten we ook even kijken in de ruimte met alle lego. Erg vriendelijke en enthousiaste medewerkers\personeel.
Pluspunten
Goese website, snelle levering, goede prijsstelling product, heldere emailna bestellen.
VerbeterpuntenPrijsopslag verzekerdverzenden en credit card is dat nou echt nog van deze tijd? PayPal betalen ontbreekt.
Beste D. Schiffelers, Bedankt voor je feedback. Wij willen graag zo goed mogelijk inspelen op de vraag van onze klanten. Verzekerd verzenden en creditcard zijn verzendmethodes die ook nog in deze tijd worden gekozen. Er wordt een klein bedrag extra voor gevraagd omdat wij deze bedragen ook weer moeten afdragen. Op onze webshop kun je ook kiezen voor Paypal betaling. Ik vertrouw erop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snelle levering . Zeer tevreden .
Pluspunten
Prima en snelle service. Goed gedaan.
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Zeer goede prijzen, alles netjes verpakt. En een snelle levering.
Pluspunten
Snel levering en communicatie!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede prijs en snelle goede levering
Pluspunten
Snelle communicatie via de mail, snelle levertijd, netjes verpakt en fijne mailservice als iets weer op voorraad is.