Pluspunten
Snel antwoord wanneer de artikelen af te halen zijn in de winkel & snel op te halen! Bij een apart verzoek werd meteen actie ondernomen. Hele goede service!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima afhandeling
VerbeterpuntenTip, ga zo door
Pluspunten
Vriendelijk en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
TOP TOP TOP !!! Jullie hebben mijn jongensdroom werkelijkheid laten uitkomen (Lego 21309).
Pluspunten
Netjes verpakt in bubbeltjesfolie. Snelle levertijd zoals gezegd wordt.
Pluspunten
ruime keus en goede behandeling.
Pluspunten
Heel veel keus lego, altijd voordelig geprijsd en snelle levering naar winkel.
VerbeterpuntenOp site staan veel artikelen die niet meer leverbaar zijn, uit productie. Is dit zinvol? Ik vind het jammer dat gratis verzenden pas vanaf €99,- is.
Goedemiddag Mariska, Bedankt voor je beoordeling! Wij laten deze artikelen staan omdat we hopen dat deze producten wel weer op voorraad komen en dan zo snel mogelijk weer kunnen aanbieden. De verzendkosten zijn de kosten die wij werkelijk betalen om een pakket te versturen. Wij hebben er voor gekozen de productprijzen laag te houden en niet de verzendkosten daarin te verwerken. Wij vinden het wel schappelijk om vanaf €99 euro de verzendkosten op ons te nemen. Ik hoop hiermee je vragen beantwoord te hebben Als je nog vragen hebt hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Jolanda Jonker (SpeelGoedNL)
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijzen aan de redelijk hoge kant
Pluspunten
beste prijs waarvoor het aangeboden werd op internet
Verbeterpuntenhoge bezorgkosten en betere communicatie over de levertijd
Beste Bram, bedankt voor je reactie en beoordeling! De verzendkosten zijn de kosten die wij daadwerkelijk maken om de bestelling te verzenden. Wij versleutelen de verzendkosten niet in de productprijs. Zo houden wij de producten betaalbaar. Wel vinden wij het schappelijk om bij een bestelling vanaf €99,- geen verzendkosten in rekening te brengen. Wat betreft je opmerking over de communicatie over levertijd, welke communicatie zou je graag nog willen ontvangen? Wij vermelden op onze webshop dat artikelen die op een werkdag voor 16 uur worden besteld dezelfde dag nog worden verzonden. Er wordt door ons ook een track&trace code verzonden, zodat je je pakket kunt volgen. Heb je de code wel ontvangen? Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoed
Pluspunten
Wij zijn erg tevreden over de Snelle levering van het product. Ook de prijs waar erg scherp
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenProducten verpakken in bubbeltjes plastic. Ze liggen nu los in een doos.
Bedankt voor je beoordeling! Bedoel je dat de artikelen zonder luchtkussentjes zijn verpakt? Zou je me misschien een foto kunnen toesturen? Wij verpakken het type product wat je hebt besteld altijd met luchtkussentjes, zodat het niet beschadigd kan worden. Ik zie je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL