Vooral zo doorgaan
Pluspunten
Hoge korting nieuwe sets. Stevige dozen voor verzending.
VerbeterpuntenZichtbaarheid van de voorraad. Bancontact voor Belgische klanten zou nog makkelijker zijn.
Beste Jurgen, Bedankt voor je reactie en tip. Wanneer je een artikel kunt toevoegen in je winkelwagen is het ook op voorraad. Helaas is het (nog) niet mogelijk om te zien hoeveel artikelen er op voorraad liggen. Mocht je dit willen weten dan kun je contact opnemen met de klantenservice. We zijn bezig om Bancontact op te nemen als betaalmethode! Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Er zaten gratis stickers en DVD's van Lego bij in de doos.
Pluspunten
alles oke
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Ruim assortiment.
VerbeterpuntenProducten die niet meer leverbaar zijn verwijderen uit de catalogus of tonen in een ander menu.
Beste Rene, Bedankt voor je beoordeling en reactie! Wij laten de producten die op dit moment niet leverbaar zijn staan omdat de klant dan kan aangeven graag een email te willen ontvangen als het wel weer leverbaar is. Artikelen die permanent uit het assortiment zijn worden wel verwijderd van de webshop. Ik snap dat het verwarrend kan zijn dat het in het zelfde menu te zien is. Dit komt omdat wij alle producten op thema en artikelnummer hebben gesorteerd. met vriendelijke groet, Jolanda Jonker ( SpeelGoedNL)
Pluspunten
Supersnel geleverd conform afspraak
Verbeterpuntengeen: ouden zo
Pluspunten
Zeer goede online prijzen en super snelle levering (woensdag om 16.15 uur besteld en donderdag om 10.15 uur bezorgd; klasse!).
VerbeterpuntenJammer dat er toch verzendkosten worden berekend als je iets van 55 euro koopt.
Beste Bastian, Bedankt voor je reactie en beoordeling! De verzendkosten zijn de kosten die wij daadwerkelijk maken om de bestelling te verzenden. Wij versleutelen de verzendkosten niet in de productprijs. Zo houden wij de producten betaalbaar. Wel vinden wij het schappelijk om bij een bestelling vanaf €99,- geen verzendkosten in rekening te brengen. Met vriendelijke groet, Jolanda Jonker (SpeelGoedNL)
Pluspunten
Pluspunten
Goede vervolginformatie over tijdstip van bezorging. Snelle levering!
VerbeterpuntenNiet!
Vrijdags na 1700 uur besteld dinsdag pas geleverd En bestelkosten mogen wel omlaag deze maken de aanbiedingen onnodig duurder waardoor voordeel deels wegvallen
D Brummelink, Helaas lukt het ons nog niet om vrijdag naar 16:00 op de zaterdag te leveren. Dit is wel ons streven! Op werkdagen voor 16:00 besteld verzenden wij het nog dezelfde dag. Wij zijn echter wel afhankelijk van onze vervoerder. De verzendkosten zijn de kosten die wij daadwerkelijk maken om de bestelling te verzenden. Wij versleutelen de verzendkosten niet in de productprijs. Zo houden wij de producten betaalbaar. Wel vinden wij het schappelijk om bij een bestelling vanaf €99,- geen verzendkosten in rekening te brengen. Met vriendelijke Groet Jolanda Jonker ( SpeelGoedNL)
Pluspunten
Pluspunten
Ruime keuze in Lego (ook de speciale modellen), snelle levering en goede prijzen.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam personeel, snelle mogelijkheid tot ophalen van bestelling
Pluspunten
Scherpe prijs, en prima aflevering