De spoorwegovergang was moeilijk in elkaar te zetten. Blijft niet goed vast zitten. Is het wel echte lego?
Beste Cees, De spoorwegovergang is een product die is samengesteld met originele nieuwe LEGO onderdelen. Het is van het merk BOC. Zij maken unieke LEGOsets. Deze producten worden niet door LEGO zelf uitgegeven maar het zijn dus wel echte LEGO stenen. Vervelend om te horen dat het product niet naar wens is. Neem graag contact met ons op zodat we een goede oplossing kunnen geven. Met vriendelijke groet, SpeelGoedNL
Pluspunten
Post.nl kwam hun afspraken niet na op zaterdag 27/5 leveren het werd pas Maandag 29/5 en ook nog het pakket kwijt te raken voor ongeveer een half uur. Heb Speelgoednl.nl hierover gebeld en ben door Karin uitstekend te woord gestaan en deze heeft ook post.nl direct hier op aan gesproken
VerbeterpuntenGezien het vorige verslag is dit voor ons een dikke pluim waardig, en wij zouden zeggen hou dit vast in de toekomst.
Pluspunten
Super site en service
Pluspunten
Snel en makkelijk . Ik kon het zo ophalen.
Pluspunten
Zeer snelle levering (vandaag besteld, morgen ophalen in de winkel). Zeer klantvriendelijk personeel in de winkel
Pluspunten
Door samenwerking met de Joker spellenwinkel geen verzendkosten, prima. En de prijzen van Lego speedchampions zijn altijd de laagste.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
HET WAS GOED VERPAKT.OP TIJD GELEVERD.PRIJS OOK GOED.
Pluspunten
Bevalt erg goed! Prima communicatie, snelle levering en voordelig.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering
Pluspunten
Snel en klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Ontzettend snelle levering!
Pluspunten
Alles werkt op de site naar behoren. Aflevering is netjes.
VerbeterpuntenDe factuur mag iets subtieler, en passend op A4. Graag meesturen als PDF met de bevestigingsmail.
Beste Jeoffrey, Bedankt voor je reactie! Onze factuur is A4 formaat. Wij sturen deze inderdaad niet automatisch mee, maar is altijd op te vragen bij ons. ook in PDF is geen probleem! Met vriendelijke groet, Jolanda Jonker (SpeelGoedNL)
Pluspunten
lekker snel en goed