Pluspunten
Gratis afhalen op afhaalpunt ; concurrerende prijzen
Pluspunten
Zeer vlotte levering, heel goede prijs/kwaliteit verhouding! Ik beveel deze webshop van harte aan.
Pluspunten
Snelle levering en zeer goed ingepakt
Pluspunten
Niet te schreeuwerig, goede website, handig die winkelwagen aan de linkerkant die alles bijhoudt.
Pluspunten
Snelle levering Correcte afhandeling
Pluspunten
Super goede klantenservice, snelle reactie en hulp.
Pluspunten
Interessante prijzen. Mogelijkheid gebruik te maken van afhaalpunten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Superfijn dat het zo snel geleverd kan worden.
Verbeterpuntenalles warlt niet meer te krijgen is, van de site afhalen.
Beste Patricia, Bedankt voor je beoordeling. Alles wat je op onze webshop in je winkelmandje kunt doen is ook leverbaar. De overige artikelen waar reserveer bij staat vermeld laten we er bewust op staan, omdat ze terug op voorraad kunnen komen en klanten een notificatie dan kunnen ontvangen zodra het weer binnen is. Een stukje extra service vanuit ons. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snelle Levering. Goed verpakt. Fraaie Website.
Pluspunten
Goed verzorgd, word goed geholpen. Goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel groot assortiment, leuke webshop en snelle levering.
VerbeterpuntenMet Lego is het bijna gebruikelijk geworden dat er bij (grotere) bestellingen kleine complementaire Legosetjes worden meegegeven. Helaas lijkt het erop dat SpeelGoedNL.nl hier niet aan meedoet, en dat is een beetje jammer...
Beste Bjorn, Wij hebben regelmatig acties waarbij we gratis setjes weggeven. Dit zijn vaak bepaalde thema's wat op dat moment speelt. Ik zou je adviseren de nieuwsbrief en de website goed de gaten te houden!
Pluspunten
Zeer tevreden: Zakelijk punctueel, vriendelijk & waarheidsgetrouw. Hartelijk bedankt!
Pluspunten
Prima, erg blij met mijn bestelling!
Pluspunten
Hele snelle levering en mooie prijzen! Het is allemaal goedkoper dan bij andere sites!
VerbeterpuntenGa zo door!
Heb één bestelling niet gehad en moet nu gaan bellen voor mijn geld terug te krijgen, heeeeeel slecht. Mijn zus idem dito. Dus beslist een verbeterpunt
Beste Bastiaan, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik heb onderzocht in ons systeem naar een tweede bestelling, maar wij hebben slechts 1 bestelling van je ontvangen. Is er misschien iets misgegaan bij het plaatsen van je bestelling? Heb je een tweede bestelnummer voor ons? Dan kan ik het gaan uitzoeken. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Voor de eerste keer iets besteld, NIETS op aan te merken!!!!
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijke site waardoor bestellen ook snel gaat. En daarna een hele snelle levering. Dus super positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super snel, netjes verzorgd. Chapeau !!!