Pluspunten
Snel bezorg
Pluspunten
De lage prijs van het product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Mogelijkheid tot ophalen op een locatie.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Pluspunten
De prijzen en het assortiment
VerbeterpuntenKan niet snel wat verzinnen
Pluspunten
alles positief. aanbevolen.
Pluspunten
keurig en snel geleverd!
Pluspunten
Prima 1e ervaring! Leuk persoonlijk gemaakt door kaartje van degene die order heeft ingepakt.
Pluspunten
Snelle leverring
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en prijzen zijn om van te dromen! Tot binnenkort :)
Pluspunten
goed verpakt, Duidelijke info via de mail over de levering. Leuke aanbiedingen af en toe
VerbeterpuntenSnellere leveringstijd zou fijn zijn. Nu voor 16 uur besteld is volgende dag in huis. Wij hadden om 17 uur besteld en moesten dus 2 dagen wachten. Bij de meeste online winkels is dit beter/sneller.
Beste Gabrielle, Bedankt voor je feedback. Wij geven op onze webshop duidelijk aan dat bestellingen voor 16 uur dezelfde dag nog worden verzonden. Wij zijn afhankelijk van de vervoerder, het varieert hoe laat de vervoerder pakketten bij ons afhaalt. Daarom kunnen wij niet altijd bestellingen die om 17 uur worden gedaan dezelfde dag versturen. Dus als je de volgende keer iets eerder besteld voor 16uur zullen we het gewoon de volgende dag leveren als PostNL meewerkt. Met vriendelijke groet, Karin van SpeelGoedNL
Pluspunten
Prima. Snelle levering