Pluspunten
Zeer scherpe prijzen ,snelle levering ook naar Belgie.
VerbeterpuntenBank contact betaling voor Belgische klanten,bij overschrijving weet je niet of het voor 16.00 uur zal betaald zijn
Pluspunten
Snel reactie via de mail en de snel geleverd. Het product was netjes in noppenfolie ingepakt tegen schade tijdens de verzending.
VerbeterpuntenNVT.
Pluspunten
Goede website, duidelijk en overzichtelijk. Afhalen op dezelfde dag
VerbeterpuntenJammer dat de ophaalpunt in hoogezand alleen voor afhalen is, ik had er wel graag even willen winkelen/rondkijken naar het aanbod van speelgoed
Pluspunten
Goedkoop. Correcte afhandeling
VerbeterpuntenIk heb geen mail gehad met bevestiging dat het op de post is en geen track en trace code.
Pluspunten
Zeer netjes verpakt!! Top!!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs voor het product
VerbeterpuntenJammer dat je bezorgkosten moet betalen bij een bestelling van 40 euro
Pluspunten
Top winkel, ik heb hier Lego besteld. Goede prijs en de dozen zijn altijd in topstaat. Tevens worden je goederen zorgvuldig ingepakt en verzondenin stevige kartonnen dozen. Inpakker Tim heeft al mijn bestelling tot nu toe ingepakt, top 10 punten! Ik ga zeker nog vaak bij deze winkel terug komen.
Pluspunten
Ruime sortering en overzichtelijke site
Pluspunten
Supersnelle levering en degelijk verpakt.
Pluspunten
Product met lage prijs, snel verstuurd. Niks negatiefs te melden