Pluspunten
Gaf me een goed en vetrouwd gevoel met genoeg informatie om te gaan bestellen
Verbeterpuntenik vond het raar dat als ik met Visa betaalde dat er 10 euro aan kosten bijkwamen... dat heb ik met een betaling via de Visa nog nooit gehad en dat kan een reden zijn dat je er niet snel weer wat besteld...
Beste C. Moermans, Bedankt voor uw terugkoppeling. Helaas rekenen credit card maatschappijen behoorlijke kosten door. Wij hebben er voor gekozen om onze eigen producten goedkoop te houden en deze kosten door te rekenen. We bieden ook gratis betaalmethoden als iDeal en iedereen kan dan zelf beslissen of de keuze voor een creditcard betalingen de kosten waard is. We snappen wel dat 2,5% kosten bij een grote bestelling leidt tot een behoorlijke extra kostenpost. We zullen wel bekijken of we de toeslag voor credit card betaling in de toekomst omlaag kunnen brengen. Vriendelijke groeten, Arno van SpeelGoedNL
Pluspunten
Snel en correcte, duidelijke afhandeling.
Pluspunten
De levering gebeurde onvoorstelbaar snel en zelfs voor nieuwe sets, zijn ze een pak goedkoper dan officiële LEGO prijzen
Pluspunten
Nette en correcte afhandeling. Aflevering in nette doos.
VerbeterpuntenLevering was iets te laat, maar dat lag meer aan de PostNL dan aan SpeelgoedNL.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering goed verpakt
Pluspunten
Had gebeld. Kon het 30min laten ophalen. Zelf nog een extraatje gekregen voor mijn zoon.
VerbeterpuntenKan op dit moment nog geen idee aandragen.
Pluspunten
In de namiddag besteld volgende dag in huis. Supersnel. En de prijs was jij de goedkoopste.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Snel geregeld, goede, duidelijke communicatie, ruim aanbod, concurrerende prijzen
Verbeterpuntennever change a winning team!
Pluspunten
Snelle correcte levering en voor een goede prijs
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Pluspunten
Prima assortiment, erg goede prijzen en snel geleverd. Een handgetekend briefje dat je veel plezier wenst met de bestelling is net dat beetje extra!
VerbeterpuntenTot op heden geen.
Pluspunten
Snelle service, goede prijs en altijd wat extras in de doos (posters ed).
Pluspunten
Veel keus, goedkoper dan in heeeel veel winkels
Pluspunten
Snelle en correcte verzending !