Pluspunten
mooie website en ruime keuze. Ook supergoede klantenservice als de brievenbuspost niet of te laat bezorgd wordt!!! Echt dikke duim en super bedankt!!
Verbeterpuntenafhankelijkheid van PostNL bij de brievenbus post.... kan je verder niets aan doen als iets verdwijnt binnen de post, maar de service en communicatie van het bedrijf zelf is in ieder geval super!
Pluspunten
Geachte speelgoed. NL Ik ben super tevreden met het snel verzenden van mijn bestelling. Afzender Jolanda Groeneveld
Pluspunten
Pluspunten
supersnel geleverd!
Pluspunten
Mooie goed bereikbare en zeer overzichtelijke site. Veel keus en innovatieve producten. Keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
Nog maar voor 1e x klant. Inlichtingen over factuur, levertijd, automatische track&trace: prima geregeld.
Pluspunten
Groot assortiment.
VerbeterpuntenMinimum bedrag gratis bezorgen verlagen.
Pluspunten
Snelle levering. NETJES verpakt
VerbeterpuntenGratis retourneren
Pluspunten
Goede communicatie. Meteen op de hoogte wanneer een product op voorraad is. Ruim assortiment.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen! Ik heb de geweldige cadeautjes voor mijn nichtjes gevonden!
Pluspunten
Snel duidelijk goedkoop en sympathiek!
Pluspunten
Vlotte levering