In de bevestigingsmail van de bestelling was aangegeven dat er een track en trace zou worden doorgegeven op het moment van versturen. Deze mail heb ik nooit ontvangen. Het pakket was echter keurig geleverd op het verwachte moment.
Pluspunten
Keurig en op tijd geleverd!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vrijdag besteld, Zaterdag al in huis. zeer snelle levering. En goed geinformeerd over de route van de bestelling Allemaal zeer positief en vertouwd. aan te bevelen.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, en snelle goede communicatie!
VerbeterpuntenProducten die niet meer leverbaar zijn of uit de collectie zijn verwijderen van de webshop of een aparte rubriek voor maken. Het lijkt dat er veel producten te bestellen zijn maar er zijn ook veel uit de collectie artikelen.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt!!
Pluspunten
Zeer snelle en keurige verzending, van artikelen.
Pluspunten
Site is overzichtelijk en duidelijk.
Pluspunten
snelle, correcte aflevering
Pluspunten
Vlotte service en goede communicatie.
VerbeterpuntenDe prijzen liggen 20% hoger dan bij LEGO.com en de verzendkosten zijn wat overdreven gezien de orderwaarde.
Beste Remco, Bedankt voor je feedback. We zijn wat verrast door je stelling dat onze prijzen 20% hoger liggen dan bij LEGO direct. Wij hebben namelijk naast een supergroot assortiment ook heel vriendelijke prijzen, bijna altijd aanzienlijk lager dan bij LEGO. Kan het zijn dat het hier gaat om een artikel dat bij LEGO uit productie is en dat behalve bij ons nergens meer is te krijgen? In dat geval kan de prijs inderdaad iets hoger liggen dan de historische prijs bij LEGO. Wij kopen dan namelijk ook duurder in, om artikelen met verzamelwaarde aan onze klanten te kunnen bieden. Ik hoor graag om welk artikel het ging! Vriendelijke groeten, Arno van SpeelGoedNL
Ik zou producten die uit de productie zijn niet meer op de website plaatsen. Nu blader je als klant verder terwijl je steeds hetzelfde leest.
Beste Alice, Bedankt voor je beoordeling. We kunnen de mooie cijfers die je ons hebt gegeven alleen niet helemaal rijmen met de vernietigende 1 die je ons als totaalcijfer hebt gegeven. Is hier misschien een vergissing in het spel? Vriendelijke groeten, Arno Fluitman
Pluspunten
mooie prijs en snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijk, goed en snel
VerbeterpuntenVervelend dat je niet meer dan twee artikelen van LEGO kan bestellen, helemaal als je voor drie kinderen inkopen wil doen.
Pluspunten
Snelle service met een goede prijs.
VerbeterpuntenVerzendkosten kosteloos bij een lager bedrag.
Pluspunten
Je betaalt niet de hoogste prijs. Het is gratis af te halen, voor ons, redelijk in de buurt Snelle levering
Pluspunten
De goedkoopste! snelle levering! groot assortiment!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel & Super behandeld