Pluspunten
Goede prijs, snelle verzending
Pluspunten
Brima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, groot assortiment.
Pluspunten
goedkoopste produkt in vergelijking met andere winkels. Snelle levering en prima afhandeling
Pluspunten
goed en snel
Pluspunten
Duidelijkheid over bezorging
VerbeterpuntenKon geen +/- levertijd vinden na de bestelling of voor de bestelling
Pluspunten
Toppie en lekker snel
Het artikel viel erg tegen, dacht dat het een grote slang was en kreeg mini miniatuurtje
Beste Desiree, Hartelijk dank voor uw feedback op KiyOh over SpeelGoedNL. We waarderen het dat u even de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Ik zie dat u ons als totaalcijfer een 5 heeft gegeven. Was de informatie onjuist over het product op Bol.com? Zou ik uw ordenummer mogen ontvangen zodat ik kan kijken wat er niet goed gegaan is in de verwachting van het te ontvangen product. Alvast hartelijk dank voor uw reactie, Vriendelijke groet, Els SpeelGoedNL B.V.
Pluspunten
Goede snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding
Pluspunten
snel geleverd