Pluspunten
Super prijzen en snelle levering!!
VerbeterpuntenJammer dat je pas boven 99 euro geen verzendkosten betaalt
Pluspunten
Vertrouwbaar en vriendelijke website.
VerbeterpuntenVoor 16 uur besteld volgende dag in huis moet iets later. Om 19 uur zo dat meer mensen die laat thuis komen ook iets kan bestellen en volgende dag in huis. Ik weet dat het mogelijk is want ik heb voor postnl gewerkt.
Pluspunten
Goede prijs, degelijke levering, vlotte verzending. Een tussentijds berichtje voor "verwerking is bezig" zou leuk zijn, niet noodzakelijk.
VerbeterpuntenIn theorie had het pakket nog een dag eerder kunnen arriveren en dan zou snelheid / levertijd van mij een 10 gehad hebben, maar het was al op norm en dus snel zat. Kwaliteit een 5 omdat er een gat in een van de Lego dozen binnen in het verzendpakket zat - gelukkig miste er niks en was het te plakken, maar het is toch niet leuk bij een verjaardag, een beschadigde doos.
Beste Michiel,Hartelijk dank voor uw feedback op KiyOh over SpeelGoedNL. We waarderen het dat u even de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Ik zie dat je ons een onvoldoende hebt gegeven op kwaliteit doordat er een gat in de LEGO doos zat. Wat vervelend! Wij versturen geen dozen die schade hebben en wij stellen een hoge norm aan onze verpakkingswijze. Dus wij willen graag leren van dit issue. Mijn vraag aan u, is er ook schade aan de doos waarin het verstuurd is? Met andere woorden, zou het eventuele vervoerschade kunnen zijn?Mocht dit in de toekomst weer voorkomen dan kunt u ten alle tijden ons benaderen via de klantenservice op 088 0909350, of mail ons op [email protected]. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering tegen redelijke prijs.
Pluspunten
Netjes verpakt. Ook positief wie de afhandeling gedaan heeft.
Pluspunten
Zeer goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Alles snel geleverd. Netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en handig zijn de afhaalpunten.
Pluspunten
-snelle levering -communicatie over verzending
Pluspunten
Betreft LEGO: Groot assortiment (ook wat betreft de al iets oudere LEGO-artikelen), bestelling volgende dag al binnen, artikel in uitstekende staat en geleverd in stevige verpakking.
VerbeterpuntenTIP: Schaf de verzendkosten af, of verlaag het minimaal te besteden bedrag. Hierdoor wordt het bestellen van de "kleinere" LEGO-sets een stuk aantrekkelijker.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie over leveringstijd. Volgens afspraak zoals op website aangekondigd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en correct afgehandeld. Leverings-info correct
afhaalpunt Zwolle, is ook winkel, niet om 17.30 dicht
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback op KiyOh over SpeelGoedNL. We waarderen het dat u even de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Ik zie dat u ons als totaalcijfer een vijf heeft gegeven. Ik vroeg mij af waarom wij in uw beleving een onvoldoende scoren. Is er iets mis gegaan met uw bestelling? Of had u hogere verwachtingen van onze service? Wij zouden het fijn vinden als u het cijfer verder zou willen toelichten. Op die manier kunnen wij onze service steeds verder verbeteren. Alvast hartelijk dank voor uw reactie, Met vriendelijke groet, Els van SpeelGoedNL
VerbeterpuntenGeen